Κόψε το κάπνισμα χωρίς να παχύνεις!

Δημοσιεύθηκε 13 Μαΐου, 2021

Αρκετοί θέλουν να κόψουν το κάπνισμα αλλά φοβούνται ότι μετά από αυτό η ζυγαριά δε θα είναι ιδιαίτερα φιλική μαζί τους.

Υπάρχουν όμως μερικοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλό στην υγεία σου χωρίς να την επιβαρύνεις με διαφορετικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διάβασε παρακάτω και ανακάλυψε τους κι εσύ.

Ξεφορτώσου όλα τα ανθυγιεινά τρόφιμα

Όταν σε πιάνουν λιγούρες πρέπει να ανοίγεις το ψυγείο και να ξέρεις ότι ο μόνος τρόπος να τις ξεφορτωθείς είναι να φας κάτι υγιεινό! Γέμισε τα ψυγεία και τα ντουλάπια με λαχανικά, φρούτα και υγιεινά σνακ!

trofes 1

Γυμνάσου! 

Αν η γυμναστική ήταν για σένα καθημερινότητα και ενώ κάπνιζες, αύξησε την λίγο περισσότερο. Αν πάλι δεν έλεγες να το πάρεις απόφαση να...σηκωθείς από τον καναπέ, ξεκίνα να το σκέφτεσαι σοβαρά. Η γυμναστική βοηθάει στο να ξεσπάσεις την ένταση και κάνει το μυαλό σου να ξεχνιέται από την πεινά.

ejercicios casa

Απασχόλησε το χέρι σου με...κάτι άλλο!

Πονηροί...εννοούμε ένα κομπολόι ή ένα κύβο του Ρούμπικ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Πολλοί πρώην καπνιστές ξεκινούν να τρώνε περισσότερο επειδή έχουν μάθει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να απασχολούν τα χέρια τους. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που σε πιάνει μανία να...κάνεις κάτι με τα χέρια σου, θα έχεις μια εναλλακτική που θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς!

Αύξησε τα γεύματα σου

Έξι γεύματα την ημέρα τα οποία θα αποτελούνται από υγιεινές τροφές είναι αυτό που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τις λιγούρες χωρίς να δεις την ζυγαριά να...ανεβαίνει απειλητικά.

piato geuma diatrofi

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε! Καλή αρχή στη καινούρια σου ζωή!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram