7 λάθη που κάνεις όταν ντύνεσαι, χωρίς να το καταλαβαίνεις

Δημοσιεύθηκε 9 Φεβρουαρίου, 2021

Το στυλ της κάθε γυναίκας είναι σαφώς διαφορετικό. Δεν μπορείς να ορίσεις τι θα φορέσει. Αυτό έχει να κάνει με έναν συνδυασμό πολλών παραγόντων, όπως την προσωπικότητά της, την περσόνα που θέλει να βγάλει προς τα έξω, την περίσταση για την οποία ντύνεται και τις τάσεις που θέλει ή δε θέλει να ακολουθήσει.

Γι’ αυτό και βλέπουμε τόσο διαφορετικούς και οπτικά μεταξύ τους ανθρώπους όπου και να κοιτάξουμε. Τα χρώματα που διαλέγουν, τα υφάσματα πάνω στα οποία αυτά αναδεικνύονται συντονίζουν το στυλιστικό image, όμως, υπάρχουν κάποιες φορές που όσο καλά κι αν θεωρείς ότι έχεις μελετήσει ένα outfit, κάτι στην πορεία πηγαίνει λάθος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση στο τι ακριβώς είναι αυτό δεν είναι πάντα και η πιο εύκολη. Από την άποψη ότι δεν είναι πάντα κάτι εμφανώς λάθος. Μπορεί δύο ρούχα να είναι πολύ όμορφα ξεχωριστά, αλλά όταν έρχονται σε επαφή, να μην μπορούν να επιβιώσουν στο βλέμμα.

1.Ψωνίζεις με βάση τις τάσεις, χωρίς να σκέφτεσαι πώς το κάθε ρούχο θα ταιριάζει στο δικό σου στυλ και στις περιστάσεις, για τις οποίες το θες.

2.Πιστεύεις ότι τα jeans πρέπει να πλένονται όσο συχνά πλένονται κα τα υπόλοιπα ρούχα, με αποτέλεσμα να ξεθωριάζουν και να «ανοίγουν».

3.Φοβάσαι να τολμήσεις με prints και χρώματα, επιμένοντας σε look πιο βαρετά.

4.Βαριέσαι το shopping και κάνεις βεβιασμένες αγορές, τις οποίες δεν ξέρεις πώς να εντάξεις στην ντουλάπα σου και πώς να τις συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα σου.

5.Νομίζεις ότι για να είσαι σέξι πρέπει να έχεις μεγάλο μέρος του δέρματός σου ακάλυπτο.

6.Κρατάς τις φόρμες μόνο για το σπίτι, ενώ, στην πραγματικότητα, μπορούν να φορεθούν και εκτός και να είναι εξαιρετικά στυλάτες.

7.Δεν πηγαίνεις ποτέ τα ρούχα σου στη μοδίστρα για να τα προσαρμόσει στο σώμα σου, με αποτέλεσμα να μην «κάθονται» όπως στο μοντέλο που τα παρουσιάζει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram