Τα 5 ζώδια που είναι πιθανότερο να απιστήσουν στη σχέση τους

Δημοσιεύθηκε 22 Ιανουαρίου, 2021

Δε μπορούμε να αρνηθούμε ότι κατά καιρούς τα ζώδια μας έχουν δώσει πληροφορίες για ανθρώπους που αποδείχτηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι τις περισσότερες φορές στρεφόμαστε σε αυτά όταν θέλουμε «συμβουλές» για τα ερωτικά μας. Θέλουμε ας πούμε να μάθουμε αν ο άλλος, σαν Παρθένος για παράδειγμα, είναι έμπιστος χαρακτήρας ή αν ταιριάζουμε μαζί του και η σχέση μας έχει μέλλον.

#1 Λέων
Wtf?! Τον Λέοντα κι αν δεν περιμέναμε να φιγουράρει σ’ αυτή τη λίστα και μάλιστα πρώτη μούρη. H αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ζώδιο που λατρεύει το δράμα και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο, επομένως αν από τη σχέση του δεν παίρνει τον θαυμασμό και την αφοσίωση που έχει ανάγκη, αναζητά την επιβεβαίωση αλλού. Κι απ’ ό,τι φαίνεται τα έχει τα παράπονά του γιατί στην έρευνα φτάνει ένα ποσοστό 36% όσον αφορά την απιστία και κατακτά την κορυφή. Όχι φίλε μου Λέοντα, αυτή δεν είναι μια διάκριση για να περηφανεύεσαι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#2 Κριός
Σαν παρορμητικό και επιπόλαιο ζώδιο που είναι ο Κριός, τις κάνει κι αυτός τις κουτσουκέλες του. Σύμφωνα με την έρευνα, λειτουργεί βάσει του ενστίκτου κι αυτό σημαίνει ότι εάν γουστάρει κάποιον/α και μιλάει η χημεία, δε θα υπολογίσει τη σχέση του/της και είναι πιθανό να το ρίξει το κέρατο. Μιλώντας με ποσοστά, το 34% των Κριών δήλωσε ότι είτε έχει φτάσει πολύ κοντά στην απιστία, είτε ότι έχει ήδη προβεί σε αυτήν. Άτιμε Κριέ!

#3 Δίδυμοι
Εντάξει, no offence, αλλά αυτό το ζώδιο το περιμέναμε. Όποιον και να ρωτήσεις, θα έχει μια πονεμένη ιστορία να σου πει με Δίδυμο. Κι όπως δείχνει η έρευνα το 31% έχει απιστήσει ή έχει βρεθεί πολύ κοντά στο να το κάνει! Αυτή η συμπεριφορά εξηγείται ξεκάθαρα από τη διπλή φύση των Διδύμων. Aκόμη κι αν η μία από τις προσωπικότητές του είναι υπέρ της μονογαμίας, η άλλη μπορεί να μην είναι. Κι επειδή βαριέται πολύ εύκολα και χάνει το ενδιαφέρον του, την απιστία την έχει… στο τσεπάκι του!

#4 Τοξότης
Περιπετειώδες πλάσμα ο Τοξότης, έχει κι αυτό τις περιπετειούλες του. Και συγκεκριμένα το 23% που δήλωσε ότι έχει μπει στον πειρασμό να απατήσει το/τη σύντροφό του ή το έχει ήδη κάνει. Σχεδόν 1 στους 4 Τοξότες δηλαδή! Εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό και καθόλου αμελητέο. Φταίει που είναι κοινωνικό και εξωστρεφές άτομο από τη φύση του και δεν έχει κανένα πρόβλημα να φύγει από μία σχέση ή ακόμα χειρότερα, να απατήσει, αν ξέρει ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές με πολύ καλύτερα πορτοκάλια.

#5 Ταύρος
Έλα Παναγία μου, άλλο πάλι και τούτο! Ο Ταύρος υποτίθεται ότι είναι ένα ήσυχο, μετρημένο και σταθερό ζώδιο. Δεν αρέσκεται στις αλλαγές και θέλει μόνιμες καταστάσεις. Ενώ η πλειοψηφία των Ταύρων λοιπόν, είναι υπέρ της μονογαμίας, υπάρχει και αυτό το 17% που έχουν απατήσει το/τη σύντροφό τους! Είναι αυτό που λέμε, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Τοίχο – τοίχο πήγαινε μη σε βρει κανένα κέρατο και δεν ξέρεις πού να κρυφτείς.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram