5 μυστικά για τη σωστή εφαρμογή ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου σου

Δημοσιεύθηκε 18 Δεκεμβρίου, 2023

Αυτό που αναζητάμε κάθε πρωί από την επιδερμίδα μας- εκτός από το να είναι καθαρή- είναι να έχει την όψη της υγείας. Επιθυμούμε ένα λαμπερό, ροδαλό αποτέλεσμα, χωρίς να είναι επιτηδευμένο μιας και στόχος μας είναι να μοιάζει απόλυτα φυσικό. Και κάτι τέτοιο δε γίνεται χωρίς το αγαπημένο μας ρουζ.

Είναι αυτό το καλλυντικό που δε λείπει σχεδόν ποτέ από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας, τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου με τον πιο διακριτικό τρόπο και μας διατηρεί φρέσκιες, ξεκούραστες και λαμπερές χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε πρόσωπο, όμως, χρήζει «ειδικής μεταχείρισης» μιας και δεν είμαστε όλες ίδιες. Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι σωστές κινήσεις για να βάζεις ρουζ, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου. Μήπως, τελικά, τόσο καιρό το άπλωνες με λάθος τρόπο;
blush cover

Οβάλ πρόσωπο:Ο Ξεκίνα να απλώνεις ρουζ από το κέντρο του μάγουλου και σβήνε ελαφρά προς το κόκαλο των ζυγωματικών. Έτσι, θα τονίσεις σωστά τα μάγουλα και θα δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση γωνιών.

Τετράγωνο πρόσωπο: Εδώ το μυστικό είναι το χαμόγελο. Χαμογέλασε και άπλωσε το ρουζ στο κέντρο του μάγουλου.

Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Βάλε το ρουζ με ανάποδη φορά. Δηλαδή, ξεκίνα από το ψηλότερο σημείο του μάγουλου και συνέχισε με καθοδική φορά.
Annakiki bbt S20 047

Μακρύ πρόσωπο: Χρησιμοποίησε το πινέλο με ανοδικές κινήσεις ξεκινώντας από την αρχή του μάγουλου. Πρόσεξε, ώστε το χρώμα του ρουζ να εφαρμοστεί σε όλη την περιοχή και προς τα ζυγωματικά για να δώσεις πιο στρογγυλό εφέ στο πρόσωπό σου.

Στρογγυλό πρόσωπο: Άπλωσε το ρουζ με φορά προς τα αυτιά, αλλά πρόσεχε να «χρωματίζεις» σε αρκετή απόσταση από τα μάτια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram