4 πράγματα που θα σου συμβούν όταν συναντήσεις τον ένα και μοναδικό

Δημοσιεύθηκε 4 Απριλίου, 2021

Λένε ότι όταν συναντήσεις τον ένα και μοναδικό θα το νιώσεις. Τώρα τι ακριβώς θα νιώσεις είναι ένα μυστήριο. Άλλοι λένε πεταλούδες στο στομάχι (κλισέ) άλλοι ταχυπαλμία και άλλοι μία… βαθιά απέχθεια για τον άνθρωπο αυτό, κατά το «οι μεγαλύτεροι έρωτες ξεκινούν με κόντρα». Σε κάθε περίπτωση, να μην νιώσεις τίποτα είναι λιγάκι απίθανο, μιας και η φύση έχει φροντίσει να μας προειδοποιήσει για τη μεγάλη στιγμή.

Υπάρχει βέβαια και η επιστημονική προσέγγιση του θέματος, και αυτή που εμείς προτιμάμε, μιας και αγαπάμε την έρευνα και ακόμα περισσότερο τα εμπεριστατωμένα συμπεράσματα. Που λέτε, οι ειδικοί αποφάσισαν ότι όταν συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου, θα σου συμβούν τρία πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην αρχή θα φρικάρεις:
Σκέψου στα καλά καθούμενα να συναντήσεις τον ένα και μοναδικό-ακόμα και αν εσύ ούτε που το υποψιάζεσαι-. Χωρίς να αντιληφθείς το γιατί, μία φρίκη θα τη βιώσεις. Θα σου βγει επιθετικότητα, πιθανότατα, ενώ θα σε κατακλύσουν συναισθήματα τα οποία θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς, χωρίς φυσικά εσύ να καταλαβαίνεις τον λόγο. Κάτι απολύτως λογικό μιας και η ζωή σου αναμένεται να αλλάξει… άρδην!

Η ντοπαμίνη σου θα χτυπήσει κόκκινο: Θα χαμογελάς συνέχεια και θα αισθάνεσαι τρισευτυχισμένη. Δε θα σε ενδιαφέρουν μικροπράγματα ενώ καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα σε έβγαζαν εκτός εαυτού, τώρα τις περνάς στα ψιλά γράμματα. Δεν περπατάς απλώς… πετάς, ενώ το γεγονός ότι έχουμε μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας σε στενοχωρεί ιδιαίτερα μιας και θέλεις να τους φιλήσεις όλους. Ναι το καταλάβαμε: Είσαι ερωτευμένη.

Θα νιώσεις πιο υγιής: Έχεις παρατηρήσει ότι όταν δεν είμαστε καλά νιώθουμε και άρρωστοι, ή «ψαχνόμαστε» τόσο πολύ που τελικά ανακαλύπτουμε αρρώστιες και συμφορές; Ε αυτό δεν πρόκειται να σου συμβεί στην προκειμένη, μιας και θα έχεις ανοσία σε πολλά πράγματα για πολύ καιρό ακόμα. Βλέπεις ο έρωτας, είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο.

Kαι προφανώς η λίμπιντό σου θα εκτοξευτεί: Αυτό είναι κάτι που φαντάζομαι το περίμενες έτσι δεν είναι; Ακόμα και αν το σεξ σου περνούσε εντελώς αδιάφορο, έρχεται η στιγμή που είναι το μοναδικό που σκέφτεσαι και φυσικά με ένα και μοναδικό παρτενέρ. Μακάρι η φάση σου αυτή να κρατήσει για πάντα. Είναι μεγάλη επιτυχία για ένα ζευγάρι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram