Αφαίρεσε τον λεκέ του καφέ από τα ρούχα σου με τον πιο εύκολο τρόπο

Δημοσιεύθηκε 23 Μαΐου, 2021

Είσαι χαλαρή στην ξαπλώστρα σου. Απολαμβάνεις τη θάλασσα, τη μουσική από το beach bar και τον καυτό ήλιο. Τίποτα δεν διαφαίνεται ικανό να χαλάσει τη μέρα σου. Πέρα από τον παγωμένο καφέ που κρατάς στο χέρι σου. Και αυτό όχι γιατί δεν έχουν πετύχει τη δοσολογία ζάχαρης και γάλατος αλλά γιατί αυτός μόλις χύθηκε πάνω στα ρούχα ή το μαγιό σου. Μην πανικοβάλλεσαι όμως.

Μπορείς να τον απομακρύνεις προσωρινά με ό,τι υλικά υπάρχουν διαθέσιμα στο μαγαζί που βρίσκεσαι μέχρι να πας στο σπίτι και να πλύνεις κανονικά το ρούχο σου. Υπάρχουν τρεις τρόποι να αφαιρέσεις τον λεκέ από καφέ εκτός σπιτιού και στους παραθέτουμε και τους τρεις αμέσως!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά μπορείς να πάρεις λίγη από τη μπίρα που έχει κάποιος στην παρέα σου. Να ρίξεις μερικές σταγόνες πάνω στο λερωμένο σημείο και να το τρίψεις ελαφριά. Επανέλαβε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να δεις τον λεκέ να «σβήνει». Το ίδιο μπορείς να κάνεις με αναψυκτικό σόδας αντί για μπύρα. Ένας άλλος τρόπος, σε περίπτωση που κουβαλάς μωρομάντηλα στην παραλία ή υπάρχει κάποια με παιδί κοντά σου ώστε να της ζητήσεις ένα, είναι να τρίψεις με δύναμη τον λεκέ με ένα από αυτά. Τέλος μπορείς να μπεις στην κουζίνα του beach bar και να ζητήσεις λίγο αλάτι. Ρίξ’ το μαζί με νερό πάνω στο ρούχο σου και άρχισε να το τρίβεις ελαφριά με ένα σφουγγαράκι ή με το χέρι σου. Θα δεις μεγάλη διαφορά στο χρώμα του λεκέ μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία. Και με το που επιστρέψεις από τη θάλασσα κατευθείαν πλύσιμο με απορρυπαντικό στο χέρι ή το πλυντήριο. Καλή επιτυχία.

 

 

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram