4 έλαια για πυκνά φρύδια με φυσικό τρόπο

Δημοσιεύθηκε 14 Μαΐου, 2024

Μπορεί τα skinny και bleached brows να είναι δύο από τα πιο δημοφιλή brow trends- τάσεις- που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο beauty κόσμο, όμως τα μεγάλα και πυκνά φρύδια παραμένουν η μεγάλη μας αγάπη και εμμονή

4 έλαια για πυκνά φρύδια με φυσικό τρόπο

Αμυγδαλέλαιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεμάτο με βιταμίνες Α, Β και Ε, το αμυγδαλέλαιο όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα, αλλά έχει ευεργετικές ιδιότητες και στα μαλλιά και τα φρύδια, συμβάλλοντας στην υγιή ανάπτυξή τους. Εμπότισε ένα cotton pad ή μία μπατονέτα και άπλωσε πρωί και το βράδυ πάνω στα φρύδια σου.

Ελαιόλαδο

Ανάμεσα στις αμέτρητες χρήσεις του στη beauty ρουτίνα μας- από ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο έως μάσκα για τα μαλλιά- το ελαιόλαδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη ρουτίνα περιποίησης των φρυδιώv σου. Όπως το αμυγδαλέλαιο, έτσι και το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, οι οποίες είναι σημαντικές για την υγιή όψη των μαλλιών. Σε περίπτωση που θέλεις να το χρησιμοποιήσεις, απλά κάνε μασάζ με μια σταγόνα ελαιόλαδο στα φρύδια σου και άφησέ το για μία έως δύο ώρες.

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και Κ, αλλά και σε σίδηρο, όπως και το ελαιόλαδο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεραπεία για το ξηρό δέρμα, τα μαλλιά, αλλά και τα φρύδια, επιτρέποντας στην τρίχα να αναπτυχθεί σωστά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις, είναι να πάρεις μια μικρή ποσότητα και με μια μπατονέτα να το εφαρμόσεις στα φρύδια σου.

Καστορέλαιο

Έχοντας στη σύνθεσή του μια αφθονία πρωτεϊνών, βιταμινών και αντιοξειδωτικών, το καστορέλαιο είναι ακόμη μια- ίσως η πιο δημοφιλής- επιλογή για να κάνεις τα μαλλιά και τα φρύδια σου πιο πυκνά με φυσικό τρόπο. Πώς το χρησιμοποιείς; Κάθε βράδυ, λίγο πριν κοιμηθείς, ρίξε μερικές σταγόνες καστορέλαιο σε μια μπατονέτα και εφάρμοσε στα φρύδια σου, αφήνοντας να απορροφηθεί.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram