4 Εφαρμογές που πρέπει να έχεις στο κινητό σου

Δημοσιεύθηκε 28 Μαΐου, 2020

Η τεχνολογία κυριαρχεί εδώ και πολλά χρόνια στις ζωές μας.  Αν πατήσεις πάντως το download στις παρακάτω 4 εφαρμογές, να ξέρεις πως θα καταφέρεις να κάνεις και πιο εύκολη και πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

YouCamPerfect: Πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο πίνουν νερό στο όνομα αυτού του app καθώς κάνει...«θαύματα». Εξερευνώντας το θα καταλάβεις πως μπορείς να δημιουργήσεις γωνίες στο πρόσωπό σου, να αλλάξεις το χρώμα του κραγιόν σου, να τονίσεις τα μάτια σου, ακόμα και να προσθέσεις μερικούς πόντους στο ύψος σου. Στο τελευταίο βέβαια πρέπει να φανείς φειδωλή. Με λίγα λόγια: Tο youcamperfect είναι κάτι σαν photoshop στο κινητό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

InstaSize: Ίσως να έχεις προσέξει πως μερικοί χρήστες του instagram ανεβάζουν φωτογραφίες σε διάφορα μεγέθη και επιπλέον δημιουργούν ένα λευκό κενό ανάμεσα στις φωτογραφίες του προφίλ τους. Αν θες κι εσύ μία πιο minimal σελίδα, τότε το Instasize είναι η εφαρμογή που έψαχνες τόσο καιρό. Φυσικά, έχει και άλλα χαρακτηριστικά όπως το να διαλέξεις φόντο για τη φωτογραφία σου ή φίλτρο. Πάτα το download και ξεκίνα τους πειραματισμούς.
394c9e7d561442a00d0c96cf1a43fe80

c25k: Το όνομά του σημαίνει «Couch to 5K» δηλαδή «από τον καναπέ στα 5 χιλιόμετρα» και υπόσχεται να κάνει αυτό ακριβώς: Να σε σηκώσει από τον καναπέ και να βάλει στη ζωή σου το τρέξιμο. Σχεδιασμένο ειδικά για ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία στο τρέξιμο, ξεκινά από προγράμματα που περιλαμβάνουν περπάτημα συνδυασμένο με jogging, ενώ παρακινεί συνεχώς τον χρήστη και τον αποτρέπει από το να τα παρατήσει. Μπορείς επίσης να μετρήσεις θερμίδες και απόσταση, να ακούσεις τραγούδια όσο τρέχεις και πολλά άλλα!

Sleepfulness: Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα σε βοηθήσει να κοιμάσαι στην ώρα σου και πολύ πιο ποιοτικά. Περιέχει τραγούδια για 4 διαφορετικές φάσεις της μέρας: Για την ώρα που πέφτεις για ύπνο, για τις στιγμές που δεν μπορείς να κοιμηθείς, για την ώρα που ξυπνάς αλλά και για την υπόλοιπη διάρκεια της μέρας. Επίσης, σου δίνει πληροφορίες και tips για να χαλαρώνεις και να κοιμάσαι καλύτερα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram