4 ξεπερασμένοι «κανόνες» της μόδας που πρέπει να σταματήσεις να ακολουθείς

Δημοσιεύθηκε 23 Νοεμβρίου, 2021

Αν είσαι λάτρης της μόδας, είναι πολύ πιθανό πως έχεις συναντήσει άρθρα ή συμβουλές στο διαδίκτυο που εξηγούν τους «κανόνες της μόδας». Μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις εκείνο.

Ποιος όμως ορίζει πραγματικά τι είναι μόδα; Σπάσε και εσύ τους κανόνες και σταμάτα να ακολουθείς αυτά τα 4 fashion myths.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φόρμες και τα φούτερ είναι μόνο loungewear

Οι φόρμες και τα φούτερ θεωρούνταν πάντα κομμάτια κατάλληλα μόνο για τις μέρες που περνάμε στην άνεση του σπιτιού μας. Αλλά αν τα τελευταία χρόνια μάς έμαθαν κάτι, είναι ότι η τάση του athleisure δεν θα πάει πουθενά. Με άλλα λόγια, τα sweatpants μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ stylish σύνολο. Η άνεση και το στυλ μπορούν να συνδυαστούν με μοντέρνο τρόπο. Μπορείς πολύ έυκολα να αναβαθμίσεις μια φόρμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Το δέρμα είναι μόνο για τους κρύους μήνες

Το δέρμα είναι ένα πιο βαρύ ύφασμα σε σχέση με το βαμβάκι, για παράδειγμα, και πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να αποφεύγεται κατά τους θερμότερους μήνες του έτους. Ωστόσο, αν αυτή ήταν η αλήθεια, τα δερμάτινα σορτς, τα μπουστάκια και τα cropped jackets δεν θα υπήρχαν. Ακόμη και την άνοιξη και το καλοκαίρι, υπάρχουν δροσερές νύχτες, που καθιστούν αυτά τα κομμάτια απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα μας.

Μη φοράς μαζί διαφορετικά μέταλλα

Προσωπικά, μου αρέσει να συνδυάζω τα ασημένια και χρυσά μου κοσμήματα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το ασήμι και το χρυσό. Μπορείς να αναμείξεις όλα τα μέταλλα, είτε πρόκειται για ροζ, κίτρινο ή λευκό χρυσό. Οι επιλογές είναι απεριόριστες, από κολιέ μέχρι βραχιόλια, σκουλαρίκια!

Δεν πρέπει να συνδυάζεις το καφέ με το μαύρο

Ένας κανόνας που σίγουρα έχουμε βαρεθεί να ακούμε όλες είναι πως το μαύρο και καφέ δεν ταιριάζουν καθόλου. Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή μοιάζουν τόσο πολύ δεν πρέπει να συνδυάζονται. Ωστόσο, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αναληθές. Το μαύρο και το καφέ είναι και τα δύο ουδέτερα, επομένως μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα σε ένα σύνολο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram