3 τρόποι που ίσως δεν έχεις σκεφτεί για να χάσεις κιλά

Δημοσιεύθηκε 3 Μαΐου, 2021

1.Κράτα ένα ημερολόγιο διατροφής.
Αυτό σημαίνει να καταγράφεις οτιδήποτε τρως μέσα στην ημέρα. Με αυτό τον τρόπο είναι πιο πιθανό να χάσεις βάρος και να το κρατήσεις μακριά για περισσότερο διάστημα, όπως δείχνουν σταθερά οι μελέτες. Και μη νομίζεις ότι θα χάσεις πολύτιμο χρόνο, αφού σου παίρνει λιγότερο από 15 λεπτά την ημέρα όταν το κάνεις τακτικά, σύμφωνα με έρευνα του 2019. Εκτός από το ημερολόγιο, υπάρχουν και πολλές εφαρμογές που σε βοηθούν να δεις σε ποια σημεία χρειάζεται βελτίωση η διατροφή σου.

2.Πήγαινε μία βόλτα το απόγευμα.
Φυσικά και η γυμναστική σου κάνει καλό, αλλά, η απογευματινή δραστηριότητα μπορεί να είναι ιδιαίτερη ωφέλιμη, επειδή ο μεταβολισμός των ανθρώπων αρχίζει να επιβραδύνει προς το τέλος της ημέρας. Μισή ώρα αερόβιας άσκησης πριν το βραδινό αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό και μπορεί να τον κρατήσει ψηλά για ακόμα δύο με τρεις ώρες αφού θα έχεις σταματήσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

3.Μην παραλείπεις κάποιο γεύμα.
Καθώς αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος να χάσεις βάρος γρηγορότερα. Αν η ημέρα σου είναι γεμάτη και δεν προλαβαίνεις κάποιο γεύμα, φάε έστω ένα φρούτο και κάποιο βούτυρο καρπών ή κάποιο σνακ, οτιδήποτε αρκεί να μην πεινάσεις.

Όταν περνάς μεγάλες περιόδους χρόνου χωρίς φαγητό κάνεις διπλή ζημιά στις προσπάθειές σου να τρως υγιεινά. Αυτό συμβαίνει επειδή παραλείποντας ένα γεύμα επιβραδύνεις τον μεταβολισμό σου και είσαι πιο επιρρεπής στο να φας κάτι ανθυγιεινό αργότερα, αφού πεινάς διπλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram