Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνεις όταν βάφεις μόνη σου τα νύχια σου

Δημοσιεύθηκε 11 Μαρτίου, 2021

Η πανδημία του κορονοϊού μάς έκανε να ασχοληθούμε πάρα μα πάρα πολύ με τον εαυτό μας. Τόσο ψυχικά όσο και οπτικά. Κάναμε όλες ενδοσκόπηση, σκεφτήκαμε πολύ, αλλά περιποιηθήκαμε ακόμα περισσότερο την εμφάνισή μας. Μη μας πεις πως κι εσύ δεν έχεις κάνει άπειρες φορές μέχρι και σήμερα DIY μάσκες ομορφιάς και scrubs, γιατί δεν θα σε πιστέψουμε.

Μέχρι που… φτάσαμε να κάνουμε μόνες μας και μανικιούρ. Εκεί που είχαμε την άνεσή μας, την περιποίηση και εξειδίκευση των αγαπημένων μας μανικιουρίστ, καταλήξαμε να είμαστε υποχρεωμένες να ασχοληθούμε μόνες μας με τα νύχια μας. Βλέπεις, τα nail bars είναι κλειστά τόσο καιρό για την προστασία του κοινού από τον Covid-19, οπότε δεν είχαμε κι άλλη λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ευχάριστα νέα είναι πως, σύμφωνα με ανακοινώσεις της κυβέρνησης, στις 22 ή στις 29 Μαρτίου θα μπορούμε και πάλι να κλείσουμε το ραντεβού για το μανικιούρ μας μιας και τα nail bars πρόκειται να ανοίξουν. Μέχρι τότε, όμως, μήπως κάνεις επανειλημμένα κάποια λάθη στο DIY μανικιούρ σου με αποτέλεσμα να καταλήγει να χαλάει πολύ γρήγορα;

Δεν σε αφήνουμε, όμως, έτσι! Θα βρεις και κάποια απαραίτητα beauty items που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μανικιούρ στο σπίτι like a pro!

1.Δεν χρησιμοποιείς βάση (aka base coat). Το αποτέλεσμα; Τα νύχια με τον καιρό γίνονται ολοένα και πιο αδύναμα ή κιτρινίζουν.

2.Παίρνεις πολλή ποσότητα βερνικιού στο πινελάκι με αποτέλεσμα να μη στεγνώνουν γρήγορα τα νύχια σου και να χαλούν.

3.Δεν χρησιμοποιείς top coat. Το top coat γυαλίζει τα νύχια, τα προστατεύει από τυχόν λεκέδες, τα δυναμώνει, ενώ διατηρεί και το μανικιούρ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram