3 λόγοι που πρέπει να κάνεις απολέπιση στο σώμα τον χειμώνα

Δημοσιεύθηκε 10 Φεβρουαρίου, 2024

Είναι γνωστό, ότι η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, κάνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό. Το καλοκαίρι γνωρίζουμε ότι εκτός από την τέλεια όψη δέρματος, βοηθάει να πετύχουμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα... Το χειμώνα; Παρακάτω έχω συγκεντρώσει 3 λόγους που καθιστούν σημαντική την απολέπιση και τον χειμώνα. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Μείωση κυτταρίτιδας

Η γυμναστική και η διατροφή είναι το Α και το Ω για να αντιμετωπίσεις την κυτταρίτιδα στο σώμα. Παρόλα αυτά, η απολέπιση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα σημεία που γίνεται το μασάζ, κάνοντας το δέρμα σε εκείνη την περιοχή πιο λείο κα σφριγηλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων

Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. Αυτό έχει ως συνέπεια να απελευθερώνονται οι φραγμένοι πόροι και το δέρμα να αναπνέει σωστά. Επίσης, η επιδερμίδα είναι έτοιμη να δεχθεί οποιοδήποτε skincare προϊόν, απορροφώντας το καλύτερα και πιο γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα.

Μείωση της ακμής

Η απολέπιση βοηθάει να μένει το δέρμα καθαρό χωρίς σπυράκια. Οι πόροι με την απολέπιση ανοίγουν, μένουν καθαροί, με αποτέλεσμα να μην εγκλωβίζονται μέσα νεκρά κύτταρα, βρωμιές και τρίχες τα οποία στη συνέχεια γίνονται σπυράκια. Extra tip: Κάνε body scrub πριν το ξύρισμα για να ανοίξουν οι πόροι και να αποφύγεις την εμφάνιση από τυχόν σπυράκια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram