Δύο γρήγοροι τρόποι να εξαφανίσεις τα σπυράκια

Δημοσιεύθηκε 18 Ιουνίου, 2023

Τα σπυράκια είναι ένα βάσανο για πολλά κορίτσια. Ακόμα κι αν είμαστε πιστές στην beauty routine μας, ακόμη κι αν καθαρίζουμε σχολαστικά πρωί και βράδυ την επιδερμίδα μας, αυτά τα ενοχλητικά σπυράκια μπορούν να εμφανιστούν κυριολεκτικά… από το πουθενά. Σου έχει συμβεί κι εσένα αυτό, έτσι δεν είναι;

Οι λόγοι, βέβαια, που εμφανίζονται αυτοί οι ανεπιθύμητοι «επισκέπτες» είναι πολλοί. Μπορεί να περιμένεις περίοδο, μπορεί να έχεις έντονο στρες για κάτι ή να έβαλες κάποιο skincare προϊόν στο δέρμα σου, το οποίο να σε πείραξε. Το ζήτημα, όμως, τώρα είναι τι θα κάνεις από εδώ και στο εξής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aυτό που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις δύο υλικά που έχεις στο ψυγείο και στα ντουλάπια της κουζίνας σου και να δεις το σπυράκι σου να φεύγει σε χρόνο dt. Στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψεις αυτά τα hero συστατικά και θα δεις πως πραγματικά κάνουν «δουλειά».

Ένα φαρμακευτικό προϊόν και ένα αντικείμενο που υπάρχει στο ψυγείο σου θα σου λύσουν το πρόβλημα των ξαφνικών σπυριών.

Χρησιμοποίησε ασπιρίνη! Σε ένα μικρό μπολάκι με λίγο νερό λιώσε μια ασπιρίνη μέχρι να δημιουργηθεί μία πάστα. Τοποθέτησε αυτήν την πάστα στο σπυράκι και άσε τη να δράσει για 15-20 λεπτά. Στη συνέχεια, ξέπλυνε με νερό και θα δεις πως το σπυράκι σου θα έχει εξαφανιστεί.
pagakia spyraki

Η ασπιρίνη είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης σπυριών μιας και περιέχει σαλικυλικό οξύ. Το σαλικυλικό οξύ θεωρείται τοπική θεραπεία ακμής, οπότε σίγουρα το σπυράκι σου θα φύγει σε χρόνο dt.

Χρησιμοποίησε παγάκι. Μην το ακουμπήσεις, όμως, απευθείας στο σπυράκι. Τύλιξε ένα παγάκι με μία πετσέτα και πίεσέ το ελαφρώς και για λίγα λεπτά στο σπυρί. Θα δεις πολύ γρήγορα το σπυράκι σου να εξαφανίζεται.

Ο πάγος, στην ουσία, μειώνει το πρήξιμο και τον ερεθισμό με αποτέλεσμα να φύγει η κοκκινίλα και το εξόγκωμα που σου δημιουργεί το αντιαισθητικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram