3 μαγικές, εορταστικές νύχτες στο Code club!

Δημοσιεύθηκε 22 Δεκεμβρίου, 2022

Οι γιορτές ομορφαίνουν τις μέρες και τις νύχτες μας και το Code club είναι εδώ για να μας τις κάνει διασκεδαστικές!

Ένα πολύ δυνατό τριήμερο είναι προ των πυλών κι εμείς δε γίνεται να λείπουμε! Τα Χριστούγεννα στην πόλη θέλουν κέφι, χαρά και χορό για αυτό επιλέγουμε τον πιο must προορισμό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινώντας από την Παρασκευή 23/12 οι πόρτες του Code ανοίγουν 23.30 και σας υποδέχονται σε ένα πολύ μαγικό event! I Christos Koutsavlis στα decks να ρυθμίζει όλη τη μουσική που θα μας ανεβάζει στα ύψη.

Παραμονή Χριστουγέννων, επίσης, 24 του μηνός, το ημερολόγιο μας δείχνει Code club και το πάρτυ διαρκεί μέχρι το πρωί! Ο χορός δεν σταματάει και η διασκέδαση κορυφώνεται.Αυτή τη φορά τη μουσική επιμελούνται οι Κostas Bouzakis & Vasilis Doxopoulos.

Για το τέλος αφήσαμε την ημέρα των Χριστουγέννων μια μέρα μαγική που όλος ο κόσμος γιορτάζει όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί! Καλύτερη επιλογή από το code club υπάρχει; Σίγουρα όχι!

Έτσι οι Djs Christos Koutsavlis & Vasilis Doxopoulos μας ετοιμάζουν το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα! 

Τι έχουμε να κάνουμε εμείς; Να φορέσουμε τα καλά μας, το μεγάλο μας χαμόγελο, να πάρουμε την αγαπημένη μας παρέα και να δώσουμε ραντεβού στο σημείο αναφοράς της διασκέδασης!

Μη χάσετε κανένα από τα 3 μοναδικά αυτά, εορταστικά πάρτυ!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram