Η Νο 1 τάση στα φετινά αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι η ψάθινη τσάντα

Δημοσιεύθηκε 10 Ιουνίου, 2020

Το φε ινό καλοκαίρι το περιμέναμε όσο τίποτα άλλο και η αλήθεια είναι ότι έχουμε βάλει στόχο να το ζήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Θα πάμε διακοπές, θα βουτήξουμε στα καταγάλανα νερά των νησιών μας και θα ντυθούμε με τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά ρούχα και αξεσουάρ.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, μια τάση που έχει ξεχωρίσει και πολλές γυναίκες έχουν ήδη αγαπήσει είναι οι ψάθινες τσάντες, τις οποίες θα συναντήσεις σε διάφορα μεγέθη και στιλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ψάθα θεωρείται ένα καλοκαιρινό υλικό, το οποίο με ένα μαγικό τρόπο μετατρέπει κάθε ντύσιμο σε πιο κομψό και ιδιαίτερο ενώ ταιριάζει αρκετά με τις παστέλ αποχρώσεις και τα καλοκαιρινά boho μοτίβο.


Οι ψάθινες τσάντες κατέχουν το δικό τους κομμάτι στην ιστορία της μόδας και διαχρονικά οι πιο στιλάτες γυναίκες έχουν κρατήσει μια εκδοχή της.


Αν ακόμα δεν έχεις μια ψάθινη τσάντα στη συλλογή σου, μόλις βρήκες το επόμενο must-have αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις. Το εντυπωσιακό είναι ότι η ψάθα συνδυάζεται εξαιρετικά και με άλλα υλικά, μεταμορφώνοντας την καλοκαιρινή τσάντα σε ένα item που μπορείς να κρατήσεις στο γραφείο ή σε όποια άλλη περίσταση επιθυμείς.


Μεγάλοι οίκοι μόδας όπως ο Salvatore Ferragamo και ο Jacquemus έχουν δείξει την αγάπη τους στις ψάθινες τσάντες, μετατρέποντας τις συγκεκριμένες τσάντες στο απόλυτο item του καλοκαιριού.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram