Το νέο Covid Free app που αξίζει να κατεβάσεις στο κινητό σου

Δημοσιεύθηκε 3 Νοεμβρίου, 2021

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης μας είναι πλέον απαραίτητο για να εισέλθουμε σε χώρους εστίασης, στα κομμωτήρια και στα αγαπημένα μας εμπορικά καταστήματα. Το τυπωμένο έγγραφο δεν είναι σε καμία περίπτωση η καλύτερη λύση γι'αυτό οι περισσότερες από εμάς το έχουν στο κινητό τους σε μορφή screen shot.

Τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου) σε εφαρμογή wallet του κινητού ή του tablet σου έχεις πλέον μέσω του Covid Free Gr Wallet. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς μέθοδο αποθήκευσης εγγράφων, όπως boarding pass, χρεωστικής κάρτας και εισιτήρια θεαμάτων.  η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του covidfree.gov καθώς και μέσω του App Store της Apple και του Google Play Store.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η χρήση του app είναι ιδιαίτερα απλή: για να αποθηκευτεί το έγγραφο στο wallet είτε σκανάρεις το QR code στην εφαρμογή, είτε το μεταφορτώσεις ως αρχείο pdf. Αμέσως μετά εμφανίζεται η επιλογή «Αποθήκευση στο wallet». Η αποθήκευση είναι δυνατή τόσο για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID-19 όσο και για την εθνική Βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, για όσα άτομα επιθυμείς, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όλη την οικογένεια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram