Τα 3 ζώδια που τον Μάρτιο περιμένουν ριζική αλλαγή προς το καλύτερο

Δημοσιεύθηκε 3 Μαρτίου, 2023

Ο Μήνας Μάρτιος ειναι καθοριστικός και μας βοηθά να μπορέσουμε να καταλάβουμε οτι βρισκόμαστε σε ένα τέλος εποχής. Τρία είναι τα ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες ανατροπές και θα δουν τη ζωή τους να πηγαίνει προς το καλύτερο!

Υδροχόος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την έξοδο του Κρόνου απο το ζώδιο σας μπορείτε να περιμένετε πολύ μεγαλύτερες προοπτικές και ευκαιρίες να μπορέσετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι μία περίοδος όπου νοιώθετε απο τη μία την αλλαγή απο το Κρόνο που φεύγει και σας λυτρώνει απο δυσκολίες ενώ απο την άλλη ο Πλούτωνας έρχεται στο ζώδιο σας και σας ενδυναμώνει και σας φέρνει μπροστά απο ριζικές αλλαγές και κατακτήσεις. Επίσης είναι μία περίοδος τρομερής ανόδους στην επαγγελματική σας ζωή και σίγουρα το επόμενο διάστημα θα νοιώσετε δυνατοί και αποφασισμένοι να κλείσετε ένα δύσκολο και τοξικό κύκλο στη ζωή σας που εδώ και καιρό σας είχε αφήσει μπροστά σε αδιέξοδα.

Λέων

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις ήταν αυτές που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο και βρέθηκαν κοντά σε δύσκολες καταστάσεις και πιέσεις. Μετά απο ένα δύσκολο χρονικά διάστημα έχετε τη δυνατότητα να μπορέσετε να ξεπεράσετε όλα όσα σας είχαν επηρεάσει και επιτέλους να δείτε και στη προσωπική σας ζωή πράγματα να φτιάχνουν. Είναι επίσης μία περίοδος πολύ σημαντική για να μπορέσετε να διορθώσετε και κακές επαγγελματικές σχέσεις που δημιουργήσατε λόγω αδυναμιών και που σας κρατάνε πίσω. Μία επασύνδεση ερωτικής φύσεως θα μπορούσε να υπάρξει τέλος ως αποτέλεσμα των καιρών. 

Σκορπιός 

Για εσάς τελειώνει μία περίοδος πληγών μέσα στο σπίτι. Επιτέλους η οικογενειακή σας κατάσταση αρχίζει να φτιάχνει και νοιώθετε οτι μπορείτε να πάρετε μία σημαντική ανάσα μακριά απο ταλαιπωρίες και δυσκολίες. Επίσης και το σπίτι που μένετε φαίνεται οτι θα σταματήσει να είναι μία  πηγή πονοκεφάλων και γενικά νοιώθετε οτι το επόμενο διάστημα θα έχετε σημαντικές αλλαγές με αγοραπωλησίες που εδώ  και καιρό είχαν μπλοκάρει η με σχέδια μετακόμισης που είχατε κάνει και δυστυχώς καθυστερούσαν. Τέλος και η δουλειά σας θα αρχίζει να εξελίσσεται και να ανεβαίνει οδηγώντας σε εκπλήρωση στόχων!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram