Πρώτη μέρα πανελληνίων

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουνίου, 2021

Σήμερα, Δευτέρα 14 του μήνα, ξεκινούν μία από τις μεγάλες μάχες της ζωής τους, δίνοντας μία μάχη για τα όνειρα τους . Στις 8 το πρωί οι μαθητές πρέπει να εμφανιστούν στο εξεταστικό τους κέντρο, έχοντας μαζί τους βεβαίωση αρνητικού self test, το δελτίο εξεταζόμενου, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, δυο στυλό διαρκείας, μολύβι, γομολάστιχα και εφόσον το επιθυμούν νερό ή κάποιο αναψυκτικό.

Αυτά είναι τα απαραίτητα μαζί με …ψυχραιμία και αισιόδοξη διάθεση. Οι εξετάσεις ξεκινούν στις 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, ενώ τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ. Παρά το γεγονός ότι φέτος το σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια έχει σημαντικές αλλαγές (όπως η βάση εισαγωγής, διπλό μηχανογραφικό κ.α), η ουσία των εξετάσεων παραμένει ίδια, όπως και οι κανόνες για την κατάκτηση καλών ή υψηλών βαθμολογικών επιδόσεων. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα έως και τη λήξη των εξετάσεων θα πρέπει ν΄ ακολουθήσετε συγκεκριμένους κανόνες τόσο για την ώρα της εξέτασης όσο και για το καθημερινό διάβασμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το off magazine και τους συντάκτες του..

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΝ ΧΑΘΕΊ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΧΆΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram