Μπισκοτόγλυκο : Παράδοση και απόλαυση σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Δημοσιεύθηκε 13 Δεκεμβρίου, 2022

Τα γιορτινά του φόρεσε το αγαπημένο μας γλυκοπωλείο με έναν υπέροχο εξωτερικό χώρο γεμάτο από χριστουγεννιάτικα στολίδια κι έναν εσωτερικό που είναι σωστός παράδεισος από γλυκά. Γλυκά που συνδυάζουν έμπνευση, σταθερά άριστη ποιότητα και φυσικά μοναδική γεύση. 

Το «Μπισκοτόγλυκο» έχει ξεχωρίσει στο χώρο της απόλαυσης αφού δημιουργεί γλυκά που θυμίζουν παράδοση, δεν σταματάει όμως ποτέ να μας χαρίζει και πρωτότυπες γεύσεις που αποτυπώνονται στο μυαλό μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, μαζί με τη μαγεία των Χριστουγέννων, τη χαρά, την ανεμελιά και τη λαχτάρα των ημερών έχουμε να σας προτείνουμε τα ολόφρεσκα γλυκά που βρίσκονται καθημερινά στην οδό Καραμουρτζούνη 32 στη Χαλκίδα και δεν απογοητεύουν πραγματικά, κανέναν!

FE67B23E C553 4E39 A48A A779E364A31C

Λευκός κορμός κάστανο, γκανάζ κάστανου, γκανάζ σοκολάτας με καραμέλα και φουντούκι είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που οφείλετε να δοκιμάσετε τώρα στις γιορτές! Πάντα στις προτιμήσεις μας βασική θέση κατέχουν τα μπισκοτόγλυκα σε διάφορες εκδοχές αλλά και τα cheesecakes σε πολλές γεύσεις.

Παρασκευάζονται όλα με τις αυθεντικές συνταγές, γεμίζονται με βελούδινες κρέμες και περιχύνονται με την πιο σαγηνευτική σοκολάτα! Η ποικιλία αυτών των γεύσεων και των υφών θα σας κάνει να ξεχάσετε δίαιτες, υποχρεώσεις και ό,τι άλλο σας αποσπά των προσοχή από την απόλυτη απόλαυση τους!

7697A534 7B55 43D8 AB5E EB30E80EEB53

Άλλωστε με τόσες γιορτές τις ημέρες αυτές σίγουρα θα θελήσετε να προσφέρετε μερικά δώρα σε όσους αγαπάτε πραγματικά! Είτε για κεράσματα, είτε για επισκέψεις τα γλυκά του «Μπισκοτόγλυκου» ξεχωρίζουν για την ασύγκριτη  γεύση τους. 

Διεύθυνση : Καραμουρτζούνη 32, Χαλκίδα 

Τηλέφωνο : 22210-26266

Facebook: Μπισκοτόγλυκο 

Instagram: biskotoglykogr

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram