Μεταγραφή στην Barcelona για τον Χαλκιδέο Ανδρέα Ερμήλιο!

Δημοσιεύθηκε 6 Σεπτεμβρίου, 2023

Με μεγάλη χαρά και τιμή μπορούμε πλέον να ανακοινώσουμε πως ο δικός μας Ανδρέας Ερμήλιος ανήκει πια και επίσημα στην ακαδημία της Barcelona!

Ο 9χρονος Χαλκιδέος Ανδρέας Ερμήλιος, γιος του Δημήτρη Ερμήλιου (ιδιοκτήτη και προπονητή των σχολών ποδοσφαίρου Ερμήλιος) και της Μαρίας Μιχαιλίδου, εχθές 5 Σεπτεμβρίου εντάχθηκε επισήμως στην Σχολή της Μπαρτσελόνα κάνοντας ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του που για πολλούς φαντάζει όνειρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μικρός Ανδρέας λοιπόν, μεγάλωσε μέσα σε σχολές ποδοσφαίρου αλλά το ταλέντο ήταν έμφυτο. Μέχρι τώρα άνηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, από την οποία είχε περάσει και ο πατέρας του κάποια χρόνια πριν αλλά το ταλέντο του αναγνωρίστηκε διεθνώς

unnamed

Να σας θυμίσουμε κάπου εδώ πως και ο Λιονέλ Μέσι σε παρόμοια ηλικία ξεκίνησε να παίζει στην Μπαρτσελόνα και εμείς πολύ θα θέλαμε η ιστορία να επαναληφθεί με τον δικό μας Ανδρέα!

Να πούμε ένα μεγάλο συγχαρητήρια στον Ανδρέα και είμαστε σίγουροι πως με πολλή προπόνηση, πίστη και τύχη σε λίγα χρόνια θα τον καμαρώνουμε δίπλα σε τεράστια ονόματα του ποδοσφαίρου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram