Η Lamborghini Aventador με τα 2 εκατομμύρια Swarovski

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουνίου, 2021

Μια επιχειρηματίας στο Λονδίνο, έχει επιλέξει να κάνει τη δική της την Lamborghini Aventador  πραγματικά ξεχωριστή και ιδιαίτερη, απλώνοντας πάνω στο εντυπωσιακό της αμάξωμα κρύσταλλα Swarovski.

Με περί τα 2 εκατομμύρια κρύσταλλα Swarovski η εικόνα της Lamborghini Aventador αλλάξει άρδην και γίνεται θέμα συζήτησης στους δρόμους του Λονδίνου και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Screenshot 20210629 152750 Google

Στην προκειμένη περίπτωση, η ευτυχής κάτοχος του αυτοκινήτου, έχει απλά πει πως το κόστος μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου έχει ξεπεράσει τις 480.000 δολάρια αλλά δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσο στοίχισε η οπτική μετατροπή του. Αξίζει να σημειωθεί πως χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 2 εκατομμύρια κρύσταλλα και το κάθε ένα από αυτά κολλήθηκε στο αυτοκίνητο με το χέρι, σε μια διαδικασία που διήρκησε περίπου 4 μήνες για να ολοκληρωθεί. Προκειμένου να είναι αναστρέψιμη η επέμβαση, η Cars in Cloaks αφαίρεσε το προστατευτικό βερνίκι από το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου και αφού έντυσε όλο το αμάξωμα με μαύρο αυτοκόλλητο, πέρασε με το χέρι τα κρύσταλλα. Οι πληροφορίες από το Λονδίνο αναφέρουν πως η Daria οδηγεί αρκετά το αυτοκίνητό της και δεν το έχει κάπου σταθμευμένο για τις ανάγκες του promotion των επιχειρήσεών της.

Screenshot 20210629 152754 Google

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram