Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο σύντροφός μου είναι ο μόνος άντρας που με έκανε να θέλω να γίνω μητέρα»

Δημοσιεύθηκε 4 Αυγούστου, 2021

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, κάτι που σου μεταφέρει ακόμα κι αν μιλάς μαζί της από το ακουστικό του τηλεφώνου. Η θετική της ενέργεια και η χαρούμενη προσέγγιση της ζωής σε αναζωογονούν και σε ταξιδεύουν στον δικό της ενδιαφέροντα κόσμο.

Έτοιμη να παντρευτεί τον σύντροφό της Δημήτρη, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο hello.gr και μίλησε για τη σχέση τους, τις προετοιμασίες του γάμου τους , ενώ παραδέχτηκε ότι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για τον σύντροφό της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε την καταγωγή του και ανέφερε όσα την κέρδισαν σε εκείνον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δήμητρα αποδέχτηκες την πρόταση γάμου του συντρόφου σου και αναμένεται να παντρευτείς το προσεχές διάστημα. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

Από την ώρα που έγινε η πρόταση, υπήρξε πραγματικά καταιγισμός συναισθημάτων! Σαν να έπεφταν πυροτεχνήματα μέσα μου! Ήμασταν πολύ συγκινημένοι. Για δύο ώρες καθόμασταν σε μια παραλία όπου απλά αγκαλιαζόμασταν και κοιτιόμασταν. Ήταν πολύ έντονη η στιγμή. Ο σύντροφός μου με κάνει και νιώθω τόσα πολλά. Μου γεμίζει την καρδιά, το μυαλό και όλο μου το “είναι”. Είναι υπέροχο που γονάτισε και μου ζήτησε να γίνω η γυναίκα του.

Τι σε κέρδισε σε εκείνον και τον ερωτεύτηκες;

Η επιμονή του και ότι δεν έχει καμία σχέση με κανέναν από όσους έχω γνωρίσει μέχρι τώρα. Είναι ένα γνήσιο και καλό αρσενικό. Έχει μάθει να σέβεται, κάτι που του δίδαξαν οι γονείς του. Δυο εκπληκτικοί άνθρωποι. Έχει τρόπους, ξέρει να συμπεριφέρεται και ταιριάζουν πάρα πολύ οι χαρακτήρες μας.

Ούσα Κρητικιά θα κάνεις παραδοσιακό γάμο; Με λύρες και χορούς;

Σίγουρα θα έχουμε και κρητική και ποντιακή λύρα!

Κουμπάρα σoυ θα είναι η παιδική σου φίλη Χρυσηίδα.

Είναι η μοναδική παιδική μου φίλη που χάιδευε την κοιλιά της μαμάς μου και περίμενε να γεννηθώ. Μεγαλώσαμε μαζί. Πραγματικά νιώθω τυχερή που βρίσκεται στη ζωή μου από την κούνια μου. Έχω φωτογραφίες που τρώγαμε αγγουράκια στην αυλή μας ως παιδάκια.

alexandraki

Η Ιωάννα Τούνη που είναι επίσης καλή σου φίλη πώς και δεν θα θα είναι κι εκείνη κουμπάρα;

Όλα είναι στο τραπέζι (Γέλια). Γενικά θα με βοηθήσουν οι φίλοι μου, όπως και η Ιωάννα, στο να κάνουμε εκείνη την ημέρα όσο πιο όμορφη γίνεται.

Θα ήθελες να γίνεις μανούλα;

Ο άντρας μου είναι ο μοναδικός σύντροφος που με κάνει να θέλω να δημιουργήσουμε ένα πλασματάκι. Ιδανικά θα ήθελα ένα αγοράκι, αλλά ο άντρας μου θέλει ένα κοριτσάκι, όπως και η πεθερά μου.

Πόσο καιρό είστε ζευγάρι;

Είμαστε μαζί από τη 1 Σεπτεμβρίου του 2020. Ήταν τόσο έντονο και μαγικό αυτό που έζησα μαζί του που νιώθω ότι είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Επίσης, δοκιμαστήκαμε και αρκετά γιατί μείναμε και στην καραντίνα μαζί! Είχε κολλήσει κορωνοϊό κι εγώ δεν τον άφησα. Εγώ δεν κόλλησα. Ήταν υπέροχο που ήμασταν μαζί κάθε μέρα και δεν υπήρξε καμία τριβή ή σύγκρουση. Μου αρέσει πολύ να τον περιποιούμαι. Να του μαγειρεύω και να ζούμε οικογενειακές στιγμές.

Εσύ πώς δεν νόσησες;

Δεν παθαίνω τίποτα. Συναναστράφηκα με άτομα που είχαν κορωνοϊό, η φίλη μου στη Χαλκιδική είχε, αλλά εγώ δεν κολλάω. Τηρώ όμως τα μέτρα για την ασφάλεια των άλλων.

Όταν είπες στους γονείς σου ότι θα παντρευτείς πώς αντέδρασαν;

Έχουν γνωρίσει τον άντρα μου και είναι ο μοναδικός που έχουν συμπαθήσει τόσο πολύ. Ο μπαμπάς μου μού λέει ότι είναι ξεχωριστός. Με χαροποίησε που αντέδρασαν θετικά. Η γιαγιά μου η Νίκη μου είπε πρώτη φορά: «Αυτό το παιδί το αγαπώ και να είσαι καλή μαζί του». Η γνώμη της έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Ήμουν πάντα άνθρωπος της οικογένειας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram