Ψαλίδι βλεφαρίδων: Πώς θα το χρησιμοποιήσεις σωστά για ν’ απογειώσεις το βλέμμα σου

Δημοσιεύθηκε 30 Μαρτίου, 2022

Αν έχεις πλούσιες, μακριές και καμπυλωτές βλεφαρίδες ίσως να μη σε αφορά άμεσα αυτό το θέμα. Αν, όμως, οι βλεφαρίδες σου είναι κοντές και θέλεις να τις κάνεις πιο εντυπωσιακές και μακριές, μείνε εδώ. Ναι, μια μαύρη μάσκαρα που υπόσχεται όγκο και μήκος μπορεί να κάνει θαύματα στις βλεφαρίδες σου και κατ’ επέκταση στο βλέμμα σου.

Η χρήση ενός ψαλιδιού βλεφαρίδων, όμως, πριν τη μάσκαρα πραγματικά μπορεί ν’ απογειώσει το αποτέλεσμα. Ναι, λέω για αυτό το ιδιαίτερο beauty tool, το οποίο πολλά κορίτσια βλέπουν και κάπως… φοβούνται να χρησιμοποιήσουν. Αν κι εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις τον φόβο σου και να το βάλεις στο μακιγιάζ σου. Πίστεψέ με! Θα αποκτήσεις τις πολυπόθητες βλεφαρίδες που βλέπεις στα διαφημιστικά και ζηλεύεις. Ναι… Μόνο με αυτό το beauty tool.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκίνα με «γυμνές» βλεφαρίδες

Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες είναι ότι χρησιμοποιούν το ψαλίδι βλεφαρίδων αφού απλώσουν μάσκαρα. Όχι! Πρώτα θα γυρίσεις με το ψαλίδι τις άβαφες βλεφαρίδες σου και έπειτα θα χρησιμοποιήσεις τη μάσκαρα.

Όσο χρησιμοποιείς το ψαλίδι να κοιτάς προς τα κάτω

Κοιτάζοντας προς τα κάτω θα μπορέσεις να «επεξεργαστείς» καλύτερα τις βλεφαρίδες σου. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να «τσιμπήσεις» δέρμα.

Σφίξε απαλά

Φέρε το ανοιχτό ψαλιδάκι κοντά στις βλεφαρίδες και κλείσε το. Σφίξε απαλά και στόχευσε να φτάσεις όσο το δυνατόν πιο κοντά στο δέρμα χωρίς, βέβαια, να ακουμπήσεις.

Ανοιγόκλεισε για 5 δευτερόλεπτα

Μόλις κάνεις σωστή τοποθέτηση του ψαλιδιού στις βλεφαρίδες ανοιγόκλεισε ελαφρά για 5 δευτερόλεπτα.

 Άπλωσε μάσκαρα

Τώρα μπορείς να απλώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Βάλε δύο στρώσεις και είσαι έτοιμη!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram