Χρησιμοποίησε το πινέλο μακιγιάζ σου για ένα τέλειο sleek ponytail

Δημοσιεύθηκε 15 Οκτωβρίου, 2023

Το sleek ponytail είναι ένα χτένισμα passepartout. Θα το κάνεις και για να πας το πρωί στο γραφείο, ενώ θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και στο after work drink. Εννοείται πως είναι τέλειο και super chic για μια βραδινή έξοδο και, μάλιστα, μπορείς να το κάνεις sexy προσθέτοντάς του γυαλάδα.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα προβληματάκι με το sleek ponytail, το οποίο αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες γυναίκες. Ποιο είναι αυτό; Ότι πετάνε φύτρες ίσως χαμηλά στον σβέρκο και γύρω από τα αυτιά, που μας χαλάνε το χτένισμα. Και κάπου εκεί επιστρατεύουμε τη λακ, ψεκάζουμε ξανά και ξανά αλλά τίποτα. Μη σου πω ότι κάνουμε χειρότερα τα πράγματα. Θα μου πεις… Και πώς το λύνουμε; Με το πινέλο μακιγιάζ – και αυτό για το ρουζ και αυτό για τις σκιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς θα κάνεις τέλειο το sleek ponytail με το πινέλο μακιγιάζ

Αρχικά, για τέλειο sleek ponytail πρέπει να έχεις και ολόισια μαλλιά. Πριν, όμως, να τα ισιώσεις με το πιστολάκι ή την πρέσα, ψέκασε τα μαλλιά με σπρέι θερμοπροστασίας και φρόντισε να είναι ολόισια μέχρι και η τελευταία τούφα.

Έπειτα, πιάσε αλογοουρά με ένα διάφανο λαστιχάκι και ώρα… να αντιμετωπίσεις τις ατίθασες φύτρες. Πάρε το μεγάλο πινέλο μακιγιάζ – αυτό που χρησιμοποιείς για την πούδρα ή το ρουζ- και ψέκασε πάνω του λακ. Μετά, πέρασε τις φύτρες από πάνω με το πινέλο και θα δεις πως αμέσως θα σταθεροποιηθούν. Για δύσκολα σημεία, όπως ο σβέρκος, χρησιμοποίησε το πινελάκι σκιάς κατά τον ίδιο τρόπο.

Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις το συγκεκριμένο hack και με μία οδοντόβουρτσα, ψεκάζοντάς τη με λακ και στη συνέχεια χτενίζοντας με αυτήν τις ατίθασες φύτρες σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram