Χείμαρρος ο Άρης Σοϊλέδης: «Περαστικά στην παραγωγή του Survivor»

Δημοσιεύθηκε 22 Φεβρουαρίου, 2023

O Άρης Σοϊλέδης κατακεραυνώνει το Survivor All Star στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

Αρχικά ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης για τη συμμετοχή του στο J2US: «Το πρώτο live ήταν λίγο περίεργο γιατί δεν έχω ξανα ανέβει στη σκηνή και δεν έχω πιάσει μικρόφωνο. Θεωρώ ότι τα πήγα καλά για πρώτη φορά. Δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου να τραγουδάει γιατί δεν έχω καλή φωνή. Μόλις μου έγινε η πρόταση, επειδή ξέρω και τον Νίκο (σ.σ. Κοκλώνη) πολλά χρόνια, λέω γιατί όχι. Δεν θα πεινάμε, θα είμαστε καθαροί, οπότε ας το δοκιμάσουμε και αυτό. Μια εμπειρία όμορφη είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά στο J2US είπε: «Τη Μαρία δεν την ανταγωνίζομαι, είναι κάτι άλλο. Είναι ένα γυναικείο ζευγάρι, το οποίο βγάζει άλλο αέρα. Εμείς κάνουμε κάτι άλλο. Δεν περίμενα η Μαρία να είναι τόσο καλή. Μπράβο της. Ελπίζω να έχει μέλλον στο παιχνίδι γιατί της αξίζει».

Για το Survivor All Star ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε: «Έχει τελειώσει το Survivor για εμένα. Ούτως ή άλλως για να έρθω εδώ έπρεπε να μιλήσω με την Acun Media γιατί υπήρχε το συμβόλαιο του ενός χρόνου. Έκανα μια ερώτηση, μου είπαν ναι και έτσι δέχτηκα την πρόταση για το J2US.

Εάν η Ελευθερία θεώρησε ότι αυτό είναι το σωστό καλά έκανε, δεν μπορώ να κρίνω εγώ τι και πώς. Εμένα, επειδή ξέρω την Ελευθερία, δεν μου άρεσε σαν εικόνα. Εγώ αν ήμουν στη θέση της δεν θα έμπαινα στο παιχνίδι.

Στεναχωρήθηκα που δεν είχαν να μου δώσουν ούτε μια απάντηση σχετικά με το γιατί δεν πήγα αλλά σας είπα ότι η παραγωγή επέλεξε να το κάνει όχι αγωνιστικό. Αν το είχε κάνει αγωνιστικό σίγουρα θα ήμουν μέσα. Αν ο λόγος που δεν μπήκα εγώ στο παιχνίδι είναι επειδή βρήκαν πέρσι κάτι μηνύματα και ήταν αυτό το πρόβλημά τους με εμένα τότε περαστικά στην παραγωγή. Φέτος έγιναν χειρότερα».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram