«Χείμαρρος» η Ευρυδίκη κατά Μαρτίκα: Είναι αδίστακτος!

Δημοσιεύθηκε 10 Μαρτίου, 2023

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το survivor all star και στις πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό Μας τα έχωσε στον Σπύρο Μαρτίκα.

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη τόνισε: «Έμεινα έκπληκτη με τον άνθρωπο που λέγεται Σπύρος Μαρτίκας. Δεν είναι ένας ρόλος, είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, ο οποίος διψά για δημοσιότητα και χρήματα. Με την Βρισηίδα κάνουμε παρέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά που έγιναν μέσα στο παιχνίδι πλήγωσαν κι εμένα κι όλα τα παιδιά. Όλοι ξέρουν τι είναι. Δεν μπορώ σαν Ευρυδίκη στα χρόνια που έχω φτάσει και με αυτά που έχω περάσει, να αφήσω κάποιον να με μεταχειρίζεται σαν μία μαριονέτα και να μην μιλώ, επειδή έτυχε στην ζωή η Βρισηίδα να είναι φίλη μου.»!

Και τα έχωσε και στην κολλητή της, η Ευρυδίκη: «Βρισηίδα τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο -γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, όταν ένας άνθρωπος λέει κλέφτρα μια γυναίκα;

Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του. Ο κύριος που αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό. Αν η Βρισηίδα είναι ευχαριστημένη με τέτοια συμπεριφορά ανδρός με γεια της και χαρά της, να ζήσουν και να ευτυχήσουν. Αυτά που σου έκανε, όπως λες ο Άρης Σοϊλέδης Βρισηίδα μου, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε ο Σπύρος. Και λίγα λέω. Όταν έφυγα, ο Σπύρος δεν μου είπε να πω κάτι στην Βρισηίδα»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram