Φοίβος: Αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να συνεργάζεται με την Δέσποινα Βανδή

Δημοσιεύθηκε 18 Φεβρουαρίου, 2022

Στο πλατό της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/2)  ο Φοίβος!

Ο γνωστός στιχουργός μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλα, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που σταμάτησε να συνεργάζεται με την Δέσποινα Βανδή. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έκανε μια έκπληξη στον παλιό της συνεργάτη, αφού εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω Skype και μίλησε για την πολύχρονη συνεργασία τους και το επαγγελματικό τους διαζύγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω για τον Φοίβο που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες μου συγκινήσεις τις έχω ζήσει με τον Φοίβο, μαζί με τον Φοίβο. Στη φάση που συναντηθήκαμε ήταν ήδη επιτυχημένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή… Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά αυτό που πάντα εκτιμούσα στον Φοίβο είναι ότι ποτέ δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί. Εκείνος μπορούσε να γράψει τα πάντα και εγώ αισθανόμουν ότι μπορώ να πω τα πάντα. Κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Η κορυφαία μας στιγμή ήταν ο δίσκος «Γεια», ένας από τους εμπορικότερους δίσκους στην ελληνική μουσική τα τελευταία 50 χρόνια… Σε αγαπάω πολύ, μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά 15 με 16 χρόνια. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα, για την Αμαλία, για τα παιδιά σου. Θέλω να είσαι ευτυχισμένος, που ξέρω ότι είσαι. Έτσι να συνεχίσεις», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Αργότερα ο Φοίβος σχολίασε ότι «η Δέσποινα Βανδή ήταν η επαγγελματική μου σύζυγος. Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία. Όσα είπε στο βίντεο ότι αισθάνεται για μένα, εξακολουθώ να τα αισθάνομαι και εγώ για εκείνη. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό; Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα ήθελες κάποια στιγμή να δοκιμάσεις ένα άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω. Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα. Είναι κατανοητό, ανθρώπινο. Εγώ είμαι διαφορετικής λογικής, πιο επαγγελματικής. Είμαι του δόγματος “ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις”. Εγώ και γενικώς είμαι πιο σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram