Σάκης Ρουβάς: H ανάρτησή του με αφορμή τη μαύρη επέτειο στο Μάτι

Δημοσιεύθηκε 24 Ιουλίου, 2020

Με τις εξελίξεις να τρέχουν και τις αποκαλύψεις για τη φονική φωτιά στο Μάτι να μην έχουν τέλος, ο Σάκης Ρουβάς, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

Με αφορμή τη μαύρη επέτειο ο δημοφιλής καλλιτέχνης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.
Πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα "ξαναγεννηθεί", η καθημερινότητα θα "ξαναχτιστεί", οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί».

View this post on Instagram

Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί.

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram