Το skincare βήμα που προσπερνάς είναι η λύση για την αφαίρεση του επίμονου μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 27 Μαΐου, 2022

Μια τυπική ρουτίνα ομορφιάς λέει ότι το πρωί και το βράδυ καθαρίζεις το πρόσωπο με καθαριστικό, απλώνεις κρέμα και serum και ολοκληρώνεις με μακιγιάζ. Το πράγμα έχει και συνέχεια, βέβαια. Αφού γυρίσεις στο σπίτι πρέπει να ξεβαφτείς καλά και μετά να κάνεις καθαρισμό προσώπου. Και εδώ έρχεται η υπερπροσπάθεια.

Βλέπεις, αν εσύ έχεις χρησιμοποιήσει αντηλιακό και αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ για να «αντέξει» το look σου στον καύσωνα, θα είναι και πιο δύσκολο να τα αφαιρέσεις. Τι κάνεις, λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση; Επιστρατεύεις το cleansing oil.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κάνει το cleansing oil
Το cleansing oil είναι ένα αρκετά παρεξηγημένο προϊόν, ειδικά από όσα κορίτσια έχουν λιπαρή επιδερμίδα. Όχι, αυτό το λαδάκι καθαρισμού δεν προκαλεί έξτρα λιπαρότητα, αλλά έχει την ικανότητα να απομακρύνει και το πιο επίμονο μακιγιάζ, καθώς επίσης και τη βρωμιά από το δέρμα. Κι όλα αυτά χωρίς να ξηραίνει ή να αφυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς να διαταράσσει τον φραγμό του δέρματος και να αφαιρεί τα φυσικά έλαιά του.

Ακριβώς, λοιπόν, επειδή το cleansing oil είναι πολύ απαλό για το δέρμα, συστήνεται και για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και για εκείνες με ακμή. Αν, δηλαδή, θέλεις να αφαιρέσεις επίμονη mascara και foundation, δεν έχεις παρά να τα… εξολοθρεύσεις με cleansing oil.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram