Να πώς θα καταλάβεις ότι τα βερνίκια νυχιών σου έχουν χαλάσει και θέλουν πέταμα

Δημοσιεύθηκε 5 Απριλίου, 2021

Οι απανωτές καραντίνες που βιώσαμε το 2020 και συνεχίζουν και το 2021 μάς έμαθαν πολλά πράγματα. Πρωτίστως, μας δίδαξαν πόσο μεγάλη σημασία έχει η υγεία στη ζωή μας και πως είναι το μέγιστο αγαθό! Μας έμαθαν, όμως, και τι σημαίνει απομόνωση, άπλετος ελεύθερος χρόνος και… ομορφιά.

Σίγουρα κι εσύ από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι τώρα θα δοκίμασες άπειρες DIY συνταγές ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα ή τα μαλλιά σου. Πώς να περάσει, άλλωστε, πιο δημιουργικά και ευχάριστα αυτός ο εγκλεισμός; Δεν αμέλησες, όμως, και την περιποίηση των νυχιών σου, ε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα nail bars να είναι κλειστά για μεγάλο διάστημα δεν γινόταν να μην αναγκαστείς να καθίσεις στο σαλόνι σου και να κάνεις το DIY μανικιούρ σου! Και updated ψαλιδάκι για τα νύχια ή νυχοκόπτη αγόρασες και λίμα και buffer και ό,τι άλλο χρειαζόσουν για να γίνεις μια σωστή μανικιουρίστ του εαυτού σου. Και – εννοείται- ότι πήρες πολλά βερνίκια νυχιών. Σκούρα χρώματα, παστέλ και έντονα, γιατί… πού να ήξερες πότε θα τελειώσει όλο αυτό που ζούμε.

Και τώρα, που – επιτέλους- πραγματοποίησες το ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου και περιποιήθηκες τα νύχια σου όπως τους άξιζε, έχεις μείνει να κοιτάς το νεσεσέρ με τα βερνίκια σου και να αναρωτιέσαι: «Μήπως κάποια από αυτά έχουν χαλάσει μετά από έναν χρόνο χρήσης;», «Ποια θέλουν πέταμα;» και άλλα τέτοια ερωτηματικά έχουν κατακλύσει τον εγκέφαλό σου.

Μην ανησυχείς!

Αν έχεις αγοράσει ένα βερνίκι νυχιών, το οποίο δεν άνοιξες ποτέ, κράτησέ το! Δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα και μπορεί να κρατήσει για πολύ καιρό από τη στιγμή που θα το ανοίξεις.

Αν έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που άνοιξες ένα βερνίκι νυχιών, τότε ήρθε η ώρα να το πετάξεις. Είτε το έχεις μισοαδειάσει, είτε το έχεις χρησιμοποιήσει αρκετές φορές, είναι η στιγμή να το βγάλεις μια για πάντα από το νεσεσέρ σου.

Αν ανοίξεις το βερνίκι και δεις πως είναι σχεδόν στεγνό, μην μπεις στον κόπο να το αραιώσεις με λίγο ασετόν. Δεν θα επανέλθει. Απλά πρέπει να το πετάξεις!

Γενικά, για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση τα βερνίκια σου, καλό είναι να τα αποθηκεύεις σε ένα δροσερό μέρος, που να μην το φτάνει ο ήλιος.

Το φως του ήλιου και η ζέστη μπορούν να αλλοιώσουν τη σύσταση του βερνικιού και να ξεθωριάσουν το χρώμα του.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram