Το νούμερο 1 ρόφημα που καθυστερεί την γήρανση

Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουαρίου, 2022

Δεν είναι ντροπή να περνάμε από τη φυσική διαδικασία της γήρανσης γιατί όλοι την περνούν. Και παρόλο που δεν ωφελεί να προσπαθείτε να την εμποδίσετε να συμβεί, είναι επίσης εντάξει αν ψάχνετε να βρείτε υγιείς τρόπους να την επιβραδύνετε.

Η άσκηση, ο καλός ύπνος, η μείωση του άγχους και η υγιεινή διατροφή μπορούν να βοηθήσουν στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης. Και αν ψάχνετε για συγκεκριμένα τρόφιμα ή ποτά για να σας βοηθήσουν, υπάρχει ένα που ξεχωρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τη διαιτολόγο δρ. Courtney D’Angelo, ένα από τα καλύτερα ροφήματα για να επιβραδύνετε τη γήρανση είναι ένα το πράσινο τσάι!

Το πράσινο τσάι είναι ένα από τα πιο υγιεινά ποτά στον κόσμο.

Όπως έχουν δείξει έρευνες, αυτό το τσάι μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, στην μείωση του κινδύνου ορισμένων μορφών καρκίνου και στη βελτίωση της γνωστικής υγείας. Και σαν να μην ήταν ήδη αρκετά εντυπωσιακή η λίστα με τα οφέλη του, μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.

“Το πράσινο τσάι είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, τα οποία έχουν πολυάριθμα οφέλη για την υγεία που περιλαμβάνουν την προώθηση του ανοσοποιητικού συστήματος (πρόληψη ασθενειών), την μείωση της φλεγμονής και την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, κάτι που βοηθάει στο να δείχνει το δέρμα νεότερο”, λέει η δρ. D’Angelo

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram