Το κόλπο με τα παγάκια για να μην ξανασιδερώσεις ποτέ

Δημοσιεύθηκε 19 Ιανουαρίου, 2023

Το πλύσιμο των ρούχων είναι μια από τις πιο χρονοβόρες και απαιτητικές δουλειές στο σπίτι. Αρκετές γυναίκες δεν γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν το πλυντήριό τους και συχνά καταλήγουν με ξεβαμμένα, σκισμένα και τσαλακωμένα ρούχα.

Για καλή μας τύχη, η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς και τα τελευταία χρόνια τα πλυντήρια νέας γενιάς διαθέτουν ενσωματωμένο στεγνωτήριο που μας κάνει τη ζωή αρκετά πιο εύκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα μειονεκτήματα είναι ότι μετά την πλύση τα αγαπημένα μας items συχνά δείχνουν πολύ τσαλακωμένα με το σιδέρωμα να κρίνεται αναγκαίο σε περίπτωση που θέλουμε να τα φορέσουμε.

Κακά τα ψέματα, δεν είναι όλες οι γυναίκες εξοικειωμένες με το σίδερο ούτε γνωρίζουν πώς να σιδερώσουν κάθε τύπο υφάσματος. Τα καλά νέα είναι πως ένα πολύ έξυπνο και εύκολο κόλπο που έγινε viral στο διαδίκτυο υπόσχεται να βγάλει ατσαλάκωτα τα ρούχα σου από το πλυντήριο και να σε κάνει να ξεχάσεις το σίδερο για πάντα.

Τοποθέτησε μερικά παγάκια στο στεγνωτήριο και ρύθμισέ το σε υψηλή θερμοκρασία για λίγα μόνο λεπτά.

Οι ζάρες στα ρούχα θα εξαφανιστούν σε χρόνο Dt. Oι ατμοί δημιουργούνται επειδή τα παγάκια λιώνουν στο νερό.

Ο ατμός που αναμειγνύεται με την υψηλή θερμοκρασία του νερού κάνει στην ουσία αυτό ακριβώς που θα έκανε και το σίδερο. Προσπάθησε να μην υπερφορτώσεις το στεγνωτήριο, επειδή αυτό το κόλπο λειτουργεί καλύτερα όταν πλένεις λίγα μόνο ρούχα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram