Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Xούμους

Δημοσιεύθηκε 4 Μαΐου, 2022

Το χούμους είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες και μέταλλα, ενώ το συγκεκριμένο έχει και ένα υπέροχο ροζ χρώμα που θα ομορφύνει κάθε πιάτο.

Αυτή τη συνταγή είναι πολύ απλή στην παρασκευή της και μια εξαιρετική πηγή καθαρής πρωτεΐνης και ενέργειας. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μπλέντερ και 5 λεπτά από τον χρόνο σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υλικά:

  • 1 κονσέρβα ρεβίθια
  • 1 κουταλάκι του γλυκού παντζάρι σε σκόνη
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/4 φλιτζάνι ταχίνι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Ροζ αλάτι Ιμαλαΐων

Εκτέλεση:

1. Πρόσθεσε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
2. Για πρόσθετη γεύση, περίχυσε το χούμους με ελαιόλαδο, νιφάδες αλατιού και πάπρικα.
3. Φύλαξέ το στο ψυγείο για έως και μία εβδομάδα σε αεροστεγές δοχείο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram