ΥΛΙΚΑ
200 γρ. κολοκυθάκια, μικρά και τρυφερά
1 κ.γ. σκόνη μάκα
1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. κακάο, σε σκόνη
500 γρ. ρόφημα αμυγδάλου
50 γρ. σπόρους κάνναβης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια από το κοτσάνι τους.
Τα κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ. και τα βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη. Αφήνουμε για 2 ώρες να παγώσουν καλά.
Στη συνέχεια χτυπάμε στο μπλέντερ τα κολοκυθάκια, τη σκόνη μάκας, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το κακάο, το ρόφημα αμυγδάλου για 1-2 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο λείο μείγμα.
Σερβίρουμε σε ποτήρια και πασπαλίζουμε τους σπόρους κάνναβης.
Πηγή:akispetretzikis.com