Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Παραδοσιακή τυροκαυτερή

Δημοσιεύθηκε 20 Απριλίου, 2023

ΥΛΙΚΑ

1/2 πιπεριά Φλωρίνης
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
400 γρ. φέτα
1 κ.σ. μπούκοβο
1/2 σκ. σκόρδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε στη φωτιά την πιπεριά για να ψηθεί και να πάρει καπνιστή γεύση. Εναλλακτικά, ψήνουμε στον φούρνο.
Ξεφλουδίζουμε την πιπεριά, αφαιρούμε τα σπόρια και βάζουμε τη σάρκα στον πολυκόφτη.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μισή φέτα, το μπούκοβο, το σκόρδο και χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σε ένα μπολ, σπάμε την υπόλοιπη φέτα με ένα πιρούνι για να γίνει μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε μέσα στο μπολ το μείγμα από τον πολυκόφτη και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram