Τζένη Καρέζη: Η αυστηρή δίαιτα και το μαρτύριο των 2 αυγών!

Δημοσιεύθηκε 23 Ιουλίου, 2021

Δύο αυγά τη μέρα ήταν το μενού του μαρτυρίου της!

Η πολυγαπήμενη μας Τζένη Καρέζη συνήθιζε να κάνει μία πολύ εξαντλητική δίαιτα αλλά λίαν αποτελεσματική όπως έλεγε. Το μενού που ακολουθούσε ήταν πολύ φτωχό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δίαιτα:

Συγκεκριμένα, δεν έτρωγε τίποτα για πρωινό.

Για μεσημέρι έτρωγε ένα αυγό βραστό με δύο ντομάτες και ακριβώς τα ίδια και για βραδυνό. Τίποτ’ άλλο!

Ούτε γάλα, ούτε καφέδες, ούτε ποτά, εκτός από χυμό τομάτας!

Φυσικά η ίδια η Τζένη έλεγε πως ήταν μία διάιτα για γερά νεύρα και ανάπαυση. Η ίδια πάντως, την έκανε παίζοντας το βράδυ στο θέατρο και γυρίζοντας την ημέρα ταινία.

Πιο όμορφη και πιο κομψή από κάθε άλλη φορά, η Τζένη δήλωσε για το μαρτύριο της τα εξής:

”Να αδυνάτισα κατά έξι κιλά σε μια εβδομάδα μόνο. Δεν είναι εκπληκτικό; Μη ρωτάς όμως, πως έγινε το θαύμα. Θαύματα με την σιλουέτα δεν γίνονται. Χρειάζεται να περάσεις βασανιστήρια πείνας. Κι εγώ πέρασα… τρομερά! Τόσα πολλά που δεν θα επιτρέψω στον ευατό μου να παχύνει στο μέλλον ούτε κατά ένα κιλό! Κι ας είμαι ”γερό πηρούνι”. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν αντέχω να περάσω άλλο τέτοιο μαρτύριο πείνας”.

1970 6 2 Φαντάζιο 66 Copy

Η Τζένη στην επίδειξη της μπουτίκ της φίλης της Φλωρέτας, με μάξι μώβ ζέρσευ φόρεμα, της Φλωρέτας φυσικά. Η πανέμορφη σταρ θύμιζε μανεκέν πρώτης κλάσεως με τη λυγερή, μακρυά, υπερμοντέρνα σιλουέτα της.

Πηγή: Αρχείο Φαντάζιο Τεύχος 66 (2 Ιουνίου 1970)

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram