Τα 4 πιο hot nail trends του 2022

Δημοσιεύθηκε 4 Ιανουαρίου, 2022

Το 2021, η τέχνη του μανικιούρ «άνθισε», ανοίγοντας τον δρόμο για εντυπωσιακά nail trends του 2022. Κακά τα ψέματα, λόγω των ερασιτεχνικών μας δεξιοτήτων στα νύχια, θα συνεχίσουμε και φέτος να ζητάμε τη βοήθεια των nail experts. Εκείνες θα μας βοηθήσουν να κάνουμε πραγματικότητα όλες τις τρελές ιδέες που έχουμε ονειρευτεί και θα δημιουργήσουν τα επόμενα μανικιούρ μας.

Τι λένε οι νέες τάσεις στο μανικιούρ; Τρέλα, έντονα χρώματα και περίπλοκα σχέδια. Υπάρχουν πολλά να περιμένουμε το 2022 όσον αφορά το nail design και το καλύτερο είναι ότι υπάρχει κάτι για όλες. Oh yes! Μοτίβα της δεκαετίας του '90 επιστρέφουν δυναμικά. Τι άλλο άραγε; Συνέχισε να διαβάζεις για να τα μάθεις…όλα! Οι καλύτερες τάσεις στο μανικιούρ του 2022 που πρέπει να γνωρίζεις αυτή τη χρονιά, είναι εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέμε ναι, στα αφηρημένα σχέδια

Τα αφηρημένα σχέδια δεν είναι καινούργια, αλλά το 2022, θα δούμε μια νέα εκδοχή τους. Τα τολμηρά, αφηρημένα και γεωμετρικά σχήματα θα συνεχίσουν να είναι τάση με τους nail artists να προτείνουν διαφορετικές τεχνικές, υφές και φινιρίσματα.

oj

Extreme Maximalism

Το κυρίαρχο θέμα nail art του 2022: maximalism. Σκέψου μεταλλικά φύλλα, αυτοκόλλητα νυχιών, χρυσές αλυσίδες, ακόμη και τρισδιάστατα σχήματα. Το απόλυτο παράδειγμα του ακραίου μαξιμαλισμού μανικιούρ είναι η δημοφιλής τάση στα νύχια «kawaii». Aντικειμενικά είναι δύσκολο να τα κάνεις στο σπίτι, αλλά μπορείς πάντα να τα ζητήσεις από τη nail artist σου.

Ένα κομψό μανικιούρ είναι απλά WOW

Ο μινιμαλισμός στα νύχια κάνει comeback το 2022. Η κομψή, λεπτή γραμμή του γαλλικού μανικιούρ θα λατρευτεί από εκείνες που θέλουν κάτι minimal αλλά παράλληλα εντυπωσιακό για τα νύχια τους.

Αυτή η τάση στο μανικιούρ, προσφέρει ένα αναζωογονητικό διάλειμμα από τα υπερβολικά σχέδια και μας αρέσει πολύ. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το χέρι να δείχνει εξαιρετικά καθαρό, φρέσκο και κομψό.

I want more 90s please!

Φέτος θα θα δούμε διαφορετικά σχέδια που θυμίζουν έντονα τη δεκαετία του '90 και θα είναι αρκετά μοντέρνα, αλλά με μια πιο punk και grunge αισθητική.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram