Τα 4 ζώδια που το 2022 δεν θα είναι και η καλύτερη χρονιά τους

Δημοσιεύθηκε 21 Δεκεμβρίου, 2021

Η νέα χρονιά είναι προ των πυλών και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο που θα φέρει! Ωστόσο οι αστρολογικές προβλέψεις είναι κάπως δυσοίωνες για τέσσερις από τους δώδεκα του ζωδιακού κύκλου.

Θέλεις λοιπόν να μάθεις ποια θα είναι τα πιο άτυχα ζώδια του 2022 και αν ανήκει το δικό σου στη λίστα; 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Δυστυχώς για τους Ταύρους το 2022 δεν θα είναι η καλύτερη χρονιά! Ωστόσο σε καμία περίπτωση δε θα είναι όλα μαύρα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ή γάμο δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον δεσμό σου αν βασίζεται σε γερά θεμέλια. Αν όμως είσαι single, θα γνωρίσεις κόσμο και θα μετρήσεις πολλές επιτυχίες. Ωστόσο καμία από τις νέες γνωριμίες δε θα κρατήσει για πάντα και εσύ είσαι ένα ζώδιο που λατρεύεις το πάντα… Μετά από τις ερωτικές απογοητεύσεις θα υπάρχουν περίοδοι που θα κλειστές στον εαυτό σου και αυτή η μοναξιά θα σε βοηθήσει να βρει την ισορροπία. 

Παράλληλα και οι φιλικές σου σχέσεις θα περάσουν από… 40 κύματα και θα μείνουν στη ζωή σου μόνο όσοι το αξίζουν. Πρόσεξε τα πισώπλατα μαχαιρώματα διότι μπορεί να έρθουν εκεί που δεν το περιμένεις και από πρόσωπα που δε μπορούσες να φανταστείς. 

Λέων

Δύσκολη θα είναι η νέα χρονιά και για τους Λέοντες. Στην προσωπική σου ζωή μπορεί να έρθουν με ευκολία τα πάνω-κάτω και θα σε κυριεύσουν τρομακτικά αισθήματα, όπως ζήλια που μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και στην παράνοια! Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν πράγματα που θα σε βγάλουν αρκετές φορές εκτός ορίων και θα νιώσεις διχασμένη για το αν έχεις κάνεις τις σωστές επιλογές στη ζωή σου.  

Στο μεταξύ, οι πρώην σε θυμούνται από το πουθενά και επιστρέφουν για να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τη ζωή σου. Αν έρθει την κατάλληλη στιγμή, η νέα αυτή περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος αλλιώς θα πέσει για άλλη μια φορά σε… τοίχο! Παρόλα αυτά θα δεις βελτίωσε σε έναν τομέα και αυτός θα είναι ο οικονομικός!

Ζυγός

Δουλειά, δουλειά, δουλειά! Αυτή θα είναι η μόνο έννοια για τους Ζυγούς τη νέα χρονιά. Καλό είναι να επικεντρώνεσαι στους στόχους σου και να κάνεις focus στην καριέρα σου αλλά αυτό θα προκαλέσει πρόβλημα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Η σχέση σου θα περάσει κρίση και θα πρέπει να προσέξεις πολύ. Μην αφήσεις τα πράγματα να φτάσουν στα όριά τους! 

Παράλληλα δε θα πρέπει να αμελήσεις και τους φίλους σου γιατί μπορεί να σου γυρίσει… μπούμερανγκ. Το 2022 λοιπόν θα έχεις πολλά ανοιχτά… μέτωπα και θα χρειαστεί να κάνεις εκκαθάριση προσώπων, καταστάσεων και συναισθημάτων προκειμένου να μην χάσεις τη… μπάλα και τον εαυτό σου. 

Αιγόκερως

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσουν τη νέα χρονιά και οι Αιγόκεροι. Συγκεκριμένα το 2022 για σένα θα είναι εφιαλτικό στον τομέα των οικονομικών. Αν και έχεις πολλές ιδέες που πιστεύεις ότι θα φέρουν χρήματα, οι επενδύσεις σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε πάνε.. κουβά. Σκέψου λοιπόν διπλά πριν κάνει το μεγάλο άνοιγμα γιατί ΔΝΤ για τολμηρές επενδύτριες δεν υπάρχει. 

Στο μεταξύ και οι φιλίες σου θα δοκιμαστούν και προβλέπεται να ξεσπάσεις τα νεύρα σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, οπότε να έχεις και γκρίνια σε οικογενειακό επίπεδο. Ωστόσο, η οικογένειά σου θα είναι πάντα το στήριγμα σου. Μη απογοητεύσεις λοιπόν τα πρόσωπα που θα σε αγαπάνε για μία ζωή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram