Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (24/5)

Δημοσιεύθηκε 24 Μαΐου, 2021

Κριός
Θέλεις λίγο την ησυχία σου σήμερα, απολαμβάνοντας ιδιωτικές στιγμές συντροφιά με το ταίρι σου, καλύτερα όμως να τακτοποιήσεις και ό,τι οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν καθώς από το τέλος της εβδομάδας ξεκινά ο ανάδρομος! (Ερμής βεβαίως βεβαίως)

Ταύρος
Προσπάθησε να βρεις κοινό τόπο με τον σύντροφό σου, ερχόμενος πιο κοντά και με την δική του οπτική, καθώς την Τετάρτη έχουμε ολική έκλειψη Σελήνης και θα είσαι πιο «ζορισμένος» ψυχολογικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Σε «ρυθμούς έκλειψης» βρίσκεσαι, αγαπημένε Δίδυμε, ωστόσο η σημερινή μέρα δεν είναι τόσο κακή και σε βοηθά να τακτοποιήσεις ζητήματα δουλειάς. Αξιοποίησέ την γιατί από το τέλος της εβδομάδας ξεκινά και η αναδρομή πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου (επηρεάζει βέβαια ήδη) με τα γνωστά ευτράπελα στην καθημερινότητά σου...

Καρκίνος
Έχεις ανάγκη από καλοπέραση, ξεκούραση και χαλαρές στιγμές με τον άνθρωπό σου και τους φίλους σου καθώς η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σου σε έχει πλέον εξαντλήσει, έρχεται όμως και η «ματωμένη» Υπερπανσέληνος του Μαΐου - Έκλειψη Σελήνης την Τετάρτη, οπότε ίσως είσαι σε μια πιο ευαίσθητη φάση συναισθηματικά.

Λέων
Λίγο κουρασμένος ξεκινάς την εβδομάδα, θα προτιμούσες μάλιστα να μην σηκωθείς από το κρεββάτι σήμερα, χουζουρεύοντας δίχως αύριο, ενώ αν δουλεύεις από το σπίτι βρίσκεσαι σίγουρα «σε καλύτερη μοίρα».

Παρθένος
Η Δευτέρα σου είναι αρκετά busy, με επαφές και συναντήσεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και με άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον, η επικείμενη έκλειψη της Τετάρτης όμως στον ζωδιακό σου σταυρό δημιουργεί ήδη έναν συναισθηματικό αναβρασμό deep inside.

Ζυγός
Μην αφήσεις στην τύχη οικονομικά και πρακτικά ζητήματα καθώς η Δευτέρα είναι ίσως η πιο «βοηθητική» μέρα μιας εβδομάδας με δυνατά αστρολογικά φαινόμενα, οπότε ξεμπέρδευε με τα σημαντικά άμεσα.

Σκορπιός
Επικεντρώνεσαι περισσότερο στις προσωπικές σου υποθέσεις σήμερα, βγάζοντας όμως και μια πιο ρομαντική διάθεση με το ταίρι σου, έχοντας ανάγκη για ερωτική επιβεβαίωση.

Τοξότης
Νιώθεις ήδη την ένταση που εκλύεται από την επερχόμενη ολική Σεληνιακή έκλειψη της Τετάρτης στο ζώδιο σου, εκδηλώνοντας μεγαλύτερη συναισθηματική ευαλωτότητα αλλά και εκνευρισμό από το συνηθισμένο σου και μάλλον δεν είσαι για πολλά πολλά Δευτεριάτικα.

Αιγόκερως
Μια καινούργια γνωριμία στα αισθηματικά σε κάνει να βρίσκεσαι «σε ανάμενα κάρβουνα», καθώς ανυπομονείς για μια θετική εξέλιξη που θα σου φέρει το πολυπόθητο ταίρι εν όψει καλοκαιριού.

Υδροχόος
Οι υποχρεώσεις στα επαγγελματικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου σήμερα, ίσως όμως υπάρξει μια θετική εξέλιξη σχετικά με τις οικονομικές λεπτομέρειες ενός πρότζεκτ.

Ιχθύες
Η Δευτέρα ξεκινά «με την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» εν όψει της ολικής Σεληνιακής έκλειψης στον παρορμητικό σταυρό την Τετάρτη και μπορεί να λειτουργείς ήδη περισσότερο «αλλοπρόσαλλα» και στρεσαρισμένα μέσα στην καθημερινότητά σου.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram