Τα 4 ζώδια που μισούν τον γάμο 

Δημοσιεύθηκε 2 Μαΐου, 2022

Δεν αρέσει σε όλους η ιδέα της νομικής δέσμευσης με ένα άτομο για το υπόλοιπο της ζωής τους. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να είναι ελεύθεροι από κάθε είδους δεσμό, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνουν μακριά από την αγάπη της ζωής τους. Αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν την έννοια του γάμου και επικεντρώνονται επίσης στο να τον αποφύγουν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Παρακάτω θα βρεις τα 4 ζώδια που μισούν την ιδέα του γάμου.

Υδροχόος

Oι Υδροχόοι είναι από τα ζώδια του αστρολογικού χάρτη που έχουν μια προσωπικότητα ελεύθερου πνεύματος και μισούν απόλυτα την ιδέα ότι δένονται με κάποιον συναισθηματικά. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την ιδέα του γάμου. Απλώς δεν μπορούν να δεσμευτούν με κάποιον, ειδικά αν δεν τον γνωρίζουν καλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ιχθύες

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να φρικάρει περισσότερο έναν Ιχθύ, από την ιδέα του γάμου. Όταν προκύπτουν προβλήματα και αναποδιές, ένας τυπικός Ιχθύς θα βρει τρόπο να ξεφεύγει, χωρίς καν να έχει δεύτερες σκέψεις. Απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αρνητικά συναισθήματα, δάκρυα, κατηγορίες, ενοχές και απογοήτευση.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πολύ τολμηροί και βλέπουν τη ζωή σαν ένα roller coaster συναισθημάτων. Έτσι αποφεύγουν να παντρευτούν, επειδή δεν θέλουν να συμβιβαστούν με ένα άτομο. Θέλουν να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να κάνουν συνεχώς ό,τι περισσότερο μπορούν. Και θέλουν να το κάνουν ελεύθερα και χωρίς τύψεις.

Δίδυμοι

Ως γνήσια παιδιά του Ερμή, οι Δίδυμοι δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς διασκέδαση ή ενθουσιασμό. Έτσι, η ιδέα να παντρευτούν με κάποιον και να δεθούν μαζί του για μια ζωή, μοιάζει σχεδόν με εφιάλτη για εκείνους. Φοβούνται ότι αν παντρευτούν, θα χάσουν την κοινωνική τους ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram