Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (1/7)

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουνίου, 2020

Κριός
Πολύ συναισθηματική μέρα κι έτσι μεγεθύνεις αμφιβολίες και ανασφάλειες και ίσως παρα-εκτιμάς κάποιες σταθερές που φυσιολογικά δεν σε πολυευχαριστούν.

Ταύρος
Ακούς ό,τι θέλεις κι εσύ κι οι άλλοι, πράγμα που είναι η μητέρα της κακής συνεννόησης. Από την άλλη ίσως να 'στε κι όλοι ευχαριστημένοι στο τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Η αμφιβολία και η καχυποψία στη δουλειά σου πιάνει ζενίθ, όμως δεν είναι ανάγκη να πετάξεις τη λογική και την ηθική σου από το παράθυρο.

Καρκίνος
Οι συναισθηματικοί χειρισμοί, όπως γνωρίζεις, έχουν τους περιορισμούς τους και συνήθως χρειάζονται διαρκή προσπάθεια για να συντηρηθεί το αποτέλεσμα. Δεν αξίζει.

Λέων
Είναι κάπως το κλίμα στο σπίτι, κι όχι με την καλή έννοια. Εντάξει, μερικές μέρες είναι κάπως, αλλά τα θετικά στην ζωή σου συνεχίζουν να υπάρχουν.

Παρθένος
Πριν καταφύγεις σε καταστροφολογία ή κακιούλες, βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει σωστά τον άλλο και ότι δεν είναι απλώς γιατί κινείται έξω από τα δικά σου κουτάκια.

Ζυγός
Το χρήμα είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι το παν και σίγουρα δεν αξίζει να δώσεις γη και ύδωρ, τουλάχιστον ηθικά, για ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά είναι αμφίβολο.

Σκορπιός
Ξέρεις ότι αν ξεκινήσεις το σενάριο, είσαι κυρίως στο δυστοπικό μπραντ. Συνεπώς τσέκαρε γεγονότα κι επικοινώνησε πριν δράσεις με βάση τους δράκους που φαντάζεσαι.

Τοξότης
Εάν κάτι δεν σου κάθεται και πολύ καλά κι αισθάνεσαι ότι δεν πατάει, μην αγνοείς τον εαυτό σου και την συνείδησή σου, ειδικά αν φαίνεται πολύ πολύ καλό κι εύκολο.

Αιγόκερως
Οι φίλοι σου είναι οι φίλοι σου και καλό είναι να είσαι ειλικρινής μαζί τους για να τους δώσεις την ευκαιρία να σε κράξουν αν πρόκειται να κάνεις κάτι χαζό ή κακούλικο.

Υδροχόος
Δεν αξίζει να μπεις σε άσχημες συμπεριφορές στην καριέρα σου ή την κοινωνική σου ζωή ελπίζοντας πως θα διασφαλιστείς ή θα προφυλαχτείς. Δεν ισχύει.

Ιχθύες
Καλό είναι να μην αφήσεις κανέναν να σε υποτιμήσει όμως ούτε να σε πείσει ότι μπορείς, εκεί όπου δεν έχεις κάνει τη δουλειά, όσο κι αν μετράει, όσο κι αν αγαπιέστε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram