Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε 3 Αυγούστου, 2022

Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν, οι θερμοκρασίες σκαρφαλώνουν και η κοινωνική ζωή παίρνει επιτέλους τα πάνω της, ξέρεις ότι το καλοκαίρι έρχεται με καύσωνα. Αυτή είναι η στιγμή που ο ήλιος λάμπει περισσότερο, καθιστώντας την την εποχή για να γιορτάσουμε την αγάπη, τη δημιουργία και την αφθονία. Και αν είσαι ένα από τα ζώδια που θα ερωτευτούν το καλοκαίρι του 2022, τα βέλη του Έρωτα κατευθύνονται προς το μέρος σου.

Τώρα που ο Δίας – o πλανήτης της επέκτασης και της περιπέτειας – κινείται μέσα από τον παθιασμένο Κριό, μπορεί να νιώθεις ότι θέλεις να ανακαλύψεις ολόκληρο τον κόσμο,  ακολουθώντας το ένστικτό σου. Και όταν μιλάμε για έρωτα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις την εσωτερική σου πυξίδα να δείξει προς το άτομο των ονείρων σου. Ο Δίας στον Κριό θα σε ενθαρρύνει να αρπάξεις την ευκαιρία και να πεις ακριβώς πώς νιώθεις. Και αν είσαι single, σημείωσε την 20η Αυγούστου στο ημερολόγιό σου. Τότε ο Άρης θα μπει στους Διδύμους. Και τότε μπορεί να δεις δεκάδες διαφορετικούς μνηστήρες να σε διεκδικούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την στιγμή που θα λάβει χώρα μια ισχυρή νέα σελήνη με τολμηρό Λέοντα, στις 28 Ιουλίου, μπορεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι τον έρωτα. Στην πραγματικότητα, μπορεί ακόμη και να βρεθείς στα πρόθυρα μιας ρομαντικής απόλαυσης που θα σε κάνει να εύχεσαι να μην τελειώσει ποτέ το καλοκαίρι!

Κριός

Αυτό το καλοκαίρι, είσαι η πρωταγωνίστρια! Εξάλλου, ο Δίας θα κινείται μέσα από τον πρώτο οίκο του ζωδίου σου, φέρνοντας μια ατελείωτη πηγή αυτοπεποίθησης. Και όταν νιώθεις αυτοπεποίθηση, νιώθεις πραγματικά ο εαυτός σου. Πράγμα που σου δίνει την δυνατότητα να προσελκύεις εραστές που εκτιμούν τον πραγματικό σου εαυτό. Αυτό το καλοκαίρι θα θαυμάσουν το θαρραλέο πνεύμα σου, αναζωπυρώνοντας τις φλόγες της άσβεστης φωτιάς σου. Αν δεν αντέχουν τη ζέστη, μπορούν να μείνουν εκτός παιχνιδιού. Σου αξίζει κάποιος που μπορεί να συνεχίσει!

Λέων

Δεν χρειάζεται να στο πούμε εμείς. Το ξέρεις ήδη: Το καλοκαίρι είναι η εποχή σου. Τα γενέθλιά σου δεν είναι ο μόνος λόγος που απολαμβάνεις τον έρωτα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Δίας θα φέρει τόση ομορφιά στον περιπετειώδη ένατο οίκο του ζωδίου σου, που θα μπορούσε να σου συστήσει κάποιον που ποτέ δεν θα περίμενες να ερωτευτείς. Ωστόσο, με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο των συνεργασιών, συνειδητοποιείς επίσης ότι σου αξίζει μια σχέση που είναι τόσο σταθερή όσο και ρομαντική.

Ζυγός

Αυτό το καλοκαίρι, φέρνει τόση αγάπη και ομορφιά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου. Εξάλλου, ο Δίας θα περάσει τη σεζόν διασχίζοντας τον έβδομο οίκο των σχέσεών σου, ενθαρρύνοντάς σε να αγκαλιάσεις την ανάπτυξη και τη θετικότητα μέσα σ’ αυτές. Προσελκύεις θαυμαστές, μνηστήρες και φίλους σαν μαγνήτης. Οπότε, αποδέξου την ικανότητά σου να αποκτήσεις τη σχέση που πάντα ήθελες. Ωστόσο, καθώς ο Κρόνος συνεχίζει να κινείται στον ρομαντικό πέμπτο οίκο του ζωδίου σου, μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να αντιμετωπίζει οτιδήποτε μπορεί να σε εμποδίζει να εκφραστείς. Μην ανησυχείς αν φαίνεσαι «υπερβολική». Σου αξίζει κάποιος που μπορεί να χειριστεί τα πάνω σου, τα κάτω σου και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Τοξότης

Αν κάποιος πρόκειται να έχει ένα καυτό καλοκαίρι, είσαι εσύ. Δεν εκπλήσσεσαι, σωστά; Είσαι μια περιπετειώδης και ελεύθερη Τοξοτίνα και το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να εκφραστείς ελεύθερα. Επειδή ο Δίας θα περάσει την εποχή σκορπίζοντας μαγεία στον πέμπτο οίκο της διασκέδασης και της ευχαρίστησης, θα έχεις σίγουρα διάθεση για φλερτ. Αν λαχταράς ρομαντισμό, αγκάλιασε τη διάθεσή σου αυτή, άφοβα. Αυτό είναι ένα καλοκαίρι που θα θέλεις να ερωτευτείς, να κάνεις λάθη και να φιλήσεις κάποιον in the heat of the night. Δηλαδή, γιατί όχι;

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram