Τα 4 ζώδια που θα έχουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους

Δημοσιεύθηκε 13 Οκτωβρίου, 2023

Στις 14 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιείται η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό και θα φέρει τα πάνω κάτω στις σχέσεις και στις συνεργασίες.

Ποια είναι τα ζώδια όμως εκείνα που θα έχουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους; Σύμφωνα με το asibiliou.gr τα παρακάτω 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την επιρροή της πρώτης φθινοπωρινής ηλιακής έκλειψης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πάρτε μία βαθιά ανάσα και ετοιμαστείτε για αλλαγές. Αλλαγές που πρέπει να γίνουν αν οι βάσεις των σχέσεών σας δεν είναι σωστές και αντί να σας πηγαίνουν μπροστά σάς βουλιάζουν σε ένα τέλμα ανασφάλειας. Μόνο που δεν χρειάζεται να πείτε λόγια σκληρά και κακίες, διότι με αυτό το φεγγάρι οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις μπορεί να προκύψουν από το πουθενά. Εκμεταλλευτείτε την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης – Νέας Σελήνης για να γνωρίσετε καλύτερα νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας, να συνάψετε νέες σχέσεις, να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες και να αναλάβετε νέες δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στον Ζυγό, αφορά στο σπίτι και στην οικογένεια αλλά και σε θέματα καριέρας και πρέπει να είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Τα σενάρια είναι πολλά, αλλά σίγουρα κάτι θα αλλάξει στη ζωή σας. Πολλές φορές οι εκλείψεις μας «ξεβολεύουν», αλλά από την άλλη αποτελούν και μια καλή ευκαιρία να αποφασίσουμε να δραστηριοποιηθούμε. Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές, στο τέλος πάντα κάτι καλό βγαίνει. Προσπαθήστε να μην μπείτε σε παιχνίδια εξουσίας απέναντι στους άλλους μόνο και μόνο για να γίνει αυτό που θέλετε εσείς.

ΖΥΓΟΣ

Φιλοξενείτε την Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 14/10 και θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή, καθώς θα σας γεμίσει με νεύρα, θυμό, άγχος και σύγχυση. Όμως η Ηλιακή έκλειψη είναι και Νέα Σελήνη και σας ζητά να αξιολογήσετε πού βρίσκεστε, τι έχετε κάνει και τι αλλαγές πρέπει να γίνουν για να προοδεύσετε. Αυτές οι αλλαγές θα είναι ριζικές και μπορεί να αφορούν από την εμφάνιση μέχρι την καριέρα, από τις σχέσεις σας μέχρι τη νοοτροπία σας. Βέβαια, ίσως δείξετε και ένα πιο εγωιστικό πρόσωπο που θα πληγώσει κάποιους. Σκεφτείτε με ωριμότητα και απαλλαγείτε από οτιδήποτε και οποιονδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αλλά κάντε το με ευγένεια και ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την προσοχή σας στους τομείς καριέρας-οικογένειας στρέφει η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου. Οι ημέρες κοντά στην έκλειψη θα σας πιέσουν ψυχολογικά και ίσως φέρουν στην επιφάνεια λάθη του παρελθόντος. Ίσως υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές και στη δουλειά. Μπορεί να ψυχανεμίζεστε ότι υπάρχουν προοπτικές ανέλιξης στην καριέρα, αλλά κάποιοι να σας σαμποτάρουν. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από συναισθηματικές εξάρσεις. Η Ηλιακή έκλειψη σηματοδοτεί το τέλος κάποιων καταστάσεων που δεν λειτουργούν υπέρ σας και σας ανοίγει νέους δρόμους για την εξέλιξη σας. Οπότε αφήστε την γκρίνια και κάντε τα σχέδια σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram