Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (26/9)

Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριός
Κοντά στον νου και η γνώση σε οτιδήποτε σχεδιάζεις, ειδικά με φίλους και για διασκέδαση. Μείνε σε λογικά οικονομικά πλαίσια.

Ταύρος
Μπορεί να ποζάρεις λιγάκι παραπάνω από ό,τι χρειάζεται επαγγελματικά ή στην κοινωνική σου ζωή, όμως μην πείθεσαι κι ο ίδιος και χαλαρώνεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ένα διάλειμμα για να αλλάξεις παραστάσεις και να δεις/ακούσεις/πεις κάτι διαφορετικό είναι εντάξει. Από διάθεση, μέτρια, επειδή οι ανησυχίες παραμένουν.

Καρκίνος
Είναι σαφώς ωφέλιμο να παίρνεις λίγη απόσταση στη σχέση ή τις συνεργασίες σου για να είσαι πιο αντικειμενικός. Απλώς μην νομίσεις ότι άλλαξες κιόλας.

Λέων
Το ομαδικό πνεύμα στη σχέση και τις συνεργασίες σου είναι πολύτιμο, όμως όχι και τόσο πολύτιμο αν προκύπτει μόνο επειδή βάζεις στον πάγο τους στόχους σου.

Παρθένος
Ευχάριστη η αλλαγή ρουτίνας και το να δεις φίλους ίσως, απλώς μην αναλωθείς σε «δουλειές» όταν υπάρχουν σημαντικότερα που σε περιμένεουν.

Ζυγός
Αξιοποίησε την ευχάριστη διάθεση της ημέρας με τα παιδιά, τον σύντροφο, κάνοντας κάτι δημιουργικό. Μην καταξοδευτείς, μην το θεωρήσεις πανάκεια.

Σκορπιός
Δικαιούσαι να μείνεις μέσα αν και θα 'ναι καλύτερα αν καλέσεις κόσμο επειδή οι εντάσεις στη σχέση σου σιγοβράζουν κάτω από την επιφάνεια.

Τοξότης
Ευχάριστη η κοινωνικοποίηση, καμιά βολτίτσα, ενδεχομένως καινούργιες ιδέες ή πρόσωπα, με τα οποία όμως δεν επιδιορθώνουν τον χαμούλη που υπάρχει.

Αιγόκερως
Αν μπορείς να κινηθείς σε πολύ πολύ χαλαρούς ρυθμούς σήμερα καλό θα ήταν να το κάνεις. Φρόντισε τις ισορροπίες ανάμεσα στα δικά σου και τα οικογενειακά.

Υδροχόος
Στην καλή σου πλευρά είσαι σήμερα και έτσι θα παραμείνεις όσο δεν προκαλείς στο σπίτι και το γραφείο.

Ιχθύες
Είναι κάπως ανάποδη η μέρα και με δυσκολίες συνεννόησης ακόμη και με πολύ αγαπημένα σου άτομα, οπότε να είσαι προσεκτικός και ανεκτικός.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram