Τα 3 πιο γκρινιάρικα ζώδια

Δημοσιεύθηκε 13 Σεπτεμβρίου, 2023

Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, όμως όλοι ξέρουμε κάποι@ που διαμαρτύρεται συνεχώς και για ψύλλου πήδημα. Είναι οι άνθρωποι, που έχουν μια μοναδική ικανότητα να βρίσκουν μια αρνητική πτυχή σχεδόν στα πάντα.

Καρκίνος: Γκρίνια με συναίσθημα

Αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύεις, η γκρίνια δεν είναι στις προθέσεις των Καρκίνων. Τις συνειδητές τουλάχιστον. Απλώς συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα, μέσα τους, που δεν είναι και δύσκολο. Όταν τα συναισθήματά τους γίνονται υπερβολικά, πρέπει κάπως να τα εκφράσουν. Διαφορετικά, η όποια απογοήτευση μπορεί να νιώσουν, θα μπορούσε να έχει καταστροφικό αντίκτυπο στην ψυχολογία τους. Η ανασφάλειά τους, επίσης δεν βοηθά εδώ. Η γκρίνια, είναι για τον Καρκίνο η ψυχοθεραπεία του. Ωστόσο είναι ένα από τα πιο πεισματάρικα ζώδια. Αν πραγματικά θέλει να σταματήσει να γκρινιάζει συνέχει και για τα πάντα, μπορεί. Απλώς χρειάζεται καθαρό μυαλό για να το κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν θέλουν να γκρινιάζουν τόσο πολύ. Απλώς συμβαίνει. Η ικανότητά τους να είναι βάναυσα ειλικρινείς και το πάθος τους, είναι απλώς η τέλεια συνταγή για αυτό. Οι Σκορπιοί είναι αποφασιστικοί και δυναμικοί. Όταν κάτι δεν τους αρέσει, δεν θα καταβάλλουν καμία προσπάθεια να το κρύψουν, ή να το «στρογγυλέψουν». Θέλουν να έχουν τον έλεγχο και όταν τα πράγματα ξεφεύγουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον ανακτήσουν. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή, για τα οποία δεν μπορούμε να έχουμε κανένα έλεγχο. Μια πραγματικότητα, που φυσικά δεν αρέσει στους Σκορπιούς. Ωστόσο θα πρέπει να έχουν κατά νου, ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η γκρίνια δεν βοηθάει πουθενά.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ιδιόρρυθμη περίπτωση. Από τη μια πλευρά, είναι αισιόδοξοι και αυθόρμητοι. Από την άλλη, λένε το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό και αυτό ισοδυναμεί με αρκετά παράπονα. Η αρνητικότητα δεν θολώνει τον τρόπο σκέψης τους, αλλά μερικές φορές φαίνεται πως απλά δεν έχουν κανενός είδους φίλτρο, σε ό,τι κι αν πουν. Αν κάτι δεν πάει καλά θα το επισημάνουν. Ίσως όχι επειδή στεναχωρήθηκαν ή ταράχθηκαν, αλλά επειδή απλά το παρατήρησαν. Ο Τοξότης μπορεί να εκνευριστεί και να πάρει μέρος (αν όχι να πρωταγωνιστήσει) σε έναν τσακωμό. Όταν το κάνει, μπορούν να πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Θα ανησυχήσει για τις συνέπειες αργότερα. Η γκρίνια για τον Τοξότη, είναι απλώς ένας άλλος τρόπος για να πει την άποψή του. Ακόμα και όταν κανείς δεν την έχει ζητήσει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram