Τα 3 ζώδια που θα είναι single το 2022

Δημοσιεύθηκε 23 Δεκεμβρίου, 2021

Βρισκόμαστε λίγες μέρες μακριά από το 2022 και τα νέα δεν είναι ευχάριστα για όλα τα ζώδια.

Η νέα χρονιά δεν θα φέρει σε όλους το άλλο τους μισό, ενώ κάποιοι μπορεί να χωρίσουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας δούμε τα τρία ζώδια που το 2022 θα παραμείνουν ή θα μείνουν … single!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά δεν θα είναι τόσο καλή για εσάς Κριαράκια μου ειδικά στον ερωτικό τομέα, όπου θα αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα. Μπορεί αυτή η χρονιά να είναι καλή για εσάς στον τομέα της καριέρας, της υγείας και να υπάρξει αύξηση εισοδήματος, αλλά αυτό δεν θα ισχύει και στον ερωτικό τομέα, αφού τα προβλήματα θα είναι αρκετά και θα έχουν ως αποτέλεσμα να μείνετε μόνοι σας. Οπλιστείτε με υπομονή και καλή χρονιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο περίεργα, καθώς ο Δίδυμος εάν δεν είναι single θα επιδιώξει να μείνει. Βέβαια, είναι πολύ κοινωνικό ζώδιο και δύσκολα μένει μόνο του, αλλά όσοι είναι single σίγουρα θα αργήσουν να ερωτευτούν αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ωστόσο, το 2022 θα αποκτήσετε νέους φίλους και θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις, αλλά δεν θα οδηγήσουν σε σχέση.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα Λιονταράκια το 2022 δεν είναι η χρονιά σας για έρωτες και σχέσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου δεν θα δεσμευτούν και οι δεσμευμένοι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χωρίσουν. Οι πλανήτες αυτή την χρονιά δεν θα είναι με το μέρος σας και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά και με τον εαυτό σας.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram