Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (4/9)

Δημοσιεύθηκε 3 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριός
Καλό θα ήταν να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και στη δουλειά και στο σπίτι, επειδή το τι θέλεις, επί του παρόντος, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ταύρος
Είπαμε, δεν είναι τώρα για να χάνεις την υπομονή σου. Μπορεί να σ’ ενοχλούν διάφορα, όμως με το ζόρι δεν φτιάχνουν, με εξυπνάδα και κέφι μπορεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε φίλους και ελεύθερες ασχολίες και σε σπίτι και οικογένεια.

Καρκίνος
Καλό είναι να λαμβάνεις υπόψη σου αυτά που συζητιούνται, το κάνεις, απλά μην το χαλάς μετά που σου ξινίζει ό, τι συμφώνησες.

Λέων
Μαζί σου σε ό, τι σε ενθουσιάζει, αρκεί να μην αυτό-μαδηθείς τελείως οικονομικά ή συναισθηματικά.

Παρθένος
Αφού δεν θα είσαι εντάξει αν δεν γίνουν τα πράγματα σωστά, ακόμη κι αν για λίγο σε παίρνει η μπάλα και σου φαίνεται ότι δεν σε νοιάζει.

Ζυγός
Αντί να εμπλακείς σε ανταγωνισμούς και καυγαδάκια που πηγαίνουν να σε μπλέξουν, παρατήρησε αυτά που γίνονται και θα καταλάβεις τι θέλει διαγραφή.

Σκορπιός
Χρειάζεται να ευχαριστιέσαι λίγο (και πολύ) τη ρουτίνα σου κι αυτό συνήθως σημαίνει και ελεύθερο χρόνο. Διαφορετικά, μόνο κόπος και άγχος και γιατί;

Τοξότης
Δεν χρειάζεται να είναι τόσο παχιά η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σ’ αυτά που σε εμπνέουν και στις υποχρεώσεις σου. Ευρηματικότητα στον τρόπο χρειάζεται.

Αιγόκερως
Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να σ’ ακολουθήσει ή να ενθουσιάζεται με τα ίδια με σένα. Αν σε ενδιαφέρει όμως, το να πιέζεις είναι μάλλον λάθος τρόπος.

Υδροχόος
Βιάζεσαι και οι απερίσκεπτες κινήσεις και κουβέντες είναι σχεδόν βέβαιες, ιδιαίτερα καθώς αποφεύγεις να δεις τα πράγματα σε βάθος, πράγμα απαραίτητο.

Ιχθύες
Αντί να κοπιάζεις, να ξοδεύεις ή να προσπαθείς για να διορθώσεις τα λάθη, κάνε ένα βήμα πίσω και προσπάθησε να τα αποφύγεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram