Τα 3 ζώδια που θα είναι οι ευνοημένοι του Απριλίου

Δημοσιεύθηκε 2 Απριλίου, 2022

Την πρώτη ημέρα του Απριλίου έχουμε την πρώτη επίσημη νέα σελήνη της άνοιξης, η οποία πραγματοποιείται στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τον Κριό. Η νέα σελήνη φέρνει μαζί της την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Οι περισσότεροι θα πιστέψουν στον εαυτό τους και δεν θα τους σταματήσει κανείς. Θέλει όμως λίγο προσοχή, γιατί πάνω στην παρορμητικότητά μας μπορούν να γίνουν και λάθη.

Ποιοι όμως είναι άραγε οι ευνοημένοι του Απριλίου; Σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τρία ζώδια που θα είναι οι τυχεροί του νέου μήνα και θα σημειώσουν πρόοδο στα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας δούμε τα ζώδια που είναι τα πιο τυχερά του Απριλίου:

Κριός

Η νέα σελήνη είναι στο ζώδιό σου και ο ενθουσιασμός σου για τα πάντα είναι διάχυτος. Είσαι σε τέτοια θετική διάθεση που θα νιώσεις ότι δεν έχεις χρόνο να προλάβεις όλα όσα θέλεις να κάνεις! Ηρθε επιτέλους η στιγμή να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις επάνω σου όλα τα βλέμματα. Πιστεύεις σε σένα, οι αρνητικές σκέψεις πάνε στην άκρη και κάνεις νέα ξεκινήματα, σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Η δύναμη της πίστης μέσα σου, σε συνδυασμό με το ένστικτό σου θα σε οδηγήσουν στα μονοπάτια που προορισμός τους θα είναι η εκπλήρωση στόχων.

Καρκίνος

Ηρθε η ώρα να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει και να δώσεις την μάχη σου. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και ιδίως στο επαγγελματικό κομμάτι. Ενα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα είναι πολύ πιθανό να έρθει στο δρόμο σου ή ακόμα και προαγωγή. Στα προσωπικά σου η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι τόσο ικανοποιημένη, αλλά καμιά φορά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

Ιχθύς

Είσαι από τους ευνοημένους του μήνα. Οι συνθήκες σε ευνοούν, σου δίνουν έναν αέρα ανανέωσης, αλλά και σε ωθούν να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς. Από τις 5 του Απρίλη η Αφροδίτη είναι στο δικό σου ζώδιο και σου προσφέρει γοητεία, μαγνητισμό και ερωτισμό. Επομένως οι κατακτήσεις σου στο ερωτικό κομμάτι είναι το μόνο σίγουρο. Βελτιώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση, νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου και η συναισθηματική ανανέωση κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram