Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (13/1)

Δημοσιεύθηκε 13 Ιανουαρίου, 2024

Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (13/1)

Κριός

Η φιλόδοξη φύση σας εμφανίζεται με πολλούς τρόπους, αλλά θα παρατηρήσετε μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που μιλάτε στον εαυτό σας για τον εαυτό σας.  Η νοοτροπία σας είναι ευθυγραμμισμένη με αυτό που θέλετε να κάνετε και να είστε, χάρη στον Ερμή που μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Ο Ερμής ενισχύει τη νοημοσύνη σας στον τομέα της καριέρας. Μπορείτε να κάνετε μεγάλα σχέδια για τον εαυτό σας και να τα κυνηγήσετε με πάθος. Γράψτε τους στόχους σας και τις προθέσεις σας. Έχετε περιθώριο μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου για να πραγματοποιήσετε τα πράγματα που θέλετε. Προσέξτε τα σημάδια και προς τα πού σας οδηγούν. Όλα εμφανίζονται στον δρόμο σας με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Για να έχεις αυτό που θέλεις από τη ζωή, Ταύρε, θα χρειαστείς λίγη οργάνωση. Μπορεί να μην μπορείτε να ελέγξετε άλλους ανθρώπους και μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε ούτε τον εαυτό σας.  Αλλά με τον Ερμή να μπαίνει στον Αιγόκερω, η εστίαση μπορεί να είναι ένα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, οπότε ήρθε η ώρα να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Ελαχιστοποιήστε τους αντιπερισπασμούς για τις επόμενες εβδομάδες. Σκεφτείτε να βάλετε τις πιο σημαντικές εργασίες στη λίστα των υποχρεώσεων σας. Αφήστε τα υπόλοιπα για αργότερα. Το να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε κάθε μέρα μπορεί να κάνει τη χαρτογράφηση της επιτυχίας σας μια ομαλή διαδικασία.

Δίδυμοι

Εάν θέλετε να γίνετε leader ή influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης πλανήτης σας θα εισέλθει στον τομέα των χρημάτων. Είναι πιθανό να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα από κάποιους που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας, ενώ ο Ερμής είναι στον Αιγόκερω. Μην περιμένετε όμως απλώς να σας επισκεφθεί η «θεά τύχη», πάρτε την τύχη στα χέρια σας και προσπαθήστε να κάνετε ένα σοβαρό βήμα προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το όνειρό σας.  Επίσης, σήμερα προτιμήστε μια διπλωματική προσέγγιση, ακόμα και με αυτούς που σας καταλαβαίνουν καλά.  Να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας.

Καρκίνος

Είστε ένα συναισθηματικό ζώδιο, αλλά μπορείτε να είστε πρακτικοί όσον αφορά την αγάπη και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Όταν ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, είστε κάποιος που λέει αυτό που εννοεί και εννοεί αυτό που λέει. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε υπερβολικά τις επιλογές σας. Τις επόμενες εβδομάδες, θα είναι πιο εύκολο να σκεφτείτε τα πράγματα σε υπερβολικό βαθμό. Κάντε λοιπόν ερωτήσεις στους άλλους. Αναζητήστε τη σαφήνεια και όταν βρείτε τις απαντήσεις, προσπαθήστε να επιλύσετε το θέμα και μην επικεντρωθείτε πολύ σε αυτό που θα μπορούσατε να είχατε κάνει.

Λέων

Είστε κάποιος που αγαπά να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά βαθιά μέσα σας ο λόγος που το λαχταράτε είναι ότι θέλετε να επηρεάσετε τους άλλους. Ευτυχώς, όταν ο Ερμής μπει στον Αιγόκερω όπου θα βρίσκεται για τον επόμενο μήνα, μπορούν να τεθούν οι βάσεις για να πετύχετε αυτόν τον μεγάλο στόχο.

Ένας τρόπος για να αξιοποιήσετε την ενέργεια του Ερμή είναι να σκεφτείτε τη σχέση αιτίου και αποτελέσματος σε σχέση με τις επιλογές σας. Κάθε μικρό πράγμα που κάνετε μπορεί να έχει μεγάλο ή μικρό αντίκτυπο. Οι πράξεις σας στηρίζονται η μία πάνω στην άλλη. Όλα συνδέονται. Επιλέξτε με σύνεση, ενώ κρατήστε τους φόβους και τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας σήμερα.

Παρθένος

Μπορείς να κολλάς στις λεπτομέρειες και σου αρέσει όταν ξέρεις πού ακριβώς βρίσκονται όλα και ποιος είναι ο ρόλος σου στη διαδικασία. Τώρα που ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, ένα από τα πράγματα που είναι στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας είναι η πειθαρχία.

Πειθαρχία σημαίνει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και με τον κυβερνήτη πλανήτη σου σε ένα γήινο ζώδιο, νιώθεις πιο αποφασισμένος να φτάσεις στην καρδιά ενός θέματος. Από σήμερα, ο επόμενος μήνας μπορεί να είναι μια υπέροχη σεζόν για την επίτευξη ενός ζωτικού στόχου που έχει νόημα για εσάς. Η μέρα σας είναι γεμάτη ενέργεια, ενώ μπορεί η τύχη να σας χτυπήσει την πόρτα.

Ζυγός

Εκτιμάτε τη ζωή περισσότερο όταν η μέρα σας είναι ισορροπημένη, επομένως η παραγωγικότητα είναι ένα σημαντικό θέμα για εσάς την ημέρα που ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω. Ένας τρόπος για να ξεκινήσετε αυτή τη διέλευση, η οποία θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο μήνα, είναι να εστιάσετε στα πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να ελαχιστοποιήσετε αυτά που δεν πρέπει.

Μπορείτε να χωρίσετε τις εργασίες της ημέρας σε μικρές και να κάνετε διαλείμματα, ώστε το μυαλό σας να παραμένει ανανεωμένο και συγκεντρωμένο. Είναι καλό να επιβραβεύετε τον εαυτό σας με κάτι που σας αρέσει να κάνετε πριν τελειώσει η μέρα. Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες σήμερα.

Σκορπιός

Βαθιά μέσα σας, είστε ο τύπος του ατόμου που του αρέσει να κάνει διερευνητικές ερωτήσεις. Όσο πιο έντονη είναι η κατάσταση, τόσο περισσότερο βουτάτε στα βαθιά για να ερευνήσετε εις βάθος ένα θέμα ή να μπείτε στη θέση κάποιου άλλου. Έτσι, όταν ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, τον ηλιακό οίκο της επικοινωνίας σας, ψάχνετε να βρείτε έναν τρόπο να επικοινωνήσετε με τους άλλους.

Θέλετε να δείξετε σοφία, και εδώ είναι το σημείο που ξεχωρίζετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε αποδεχόμενοι ότι η σοφία προέρχεται από την κατανόηση και δεν υπάρχει όριο ηλικίας ως προς το ποιος μπορεί να καταλάβει τι. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι η αναζήτησή σας για σοφία στη ζωή σας, σας οδηγεί να προσελκύσετε περισσότερο από αυτήν στη ζωή σας μέσω μαθημάτων και εμπειριών.

Τοξότης

Μεγάλο μέρος της κουλτούρας σας έχει επηρεάσει και διαμορφώσει τη στάση σας απέναντι στα χρήματα. Έτσι, όταν ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω, σας καλεί να αξιολογήσετε τις επιλογές του τρόπου ζωής σας. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τη στάση και τις πεποιθήσεις σας με επίκεντρο το χρήματα. Μπορεί να ανακαλύψετε έναν νέο τρόπο να αποταμιεύετε χρήματα ή να έναν διαφορετικό τρόπο για να τα ξοδεύετε πριν από το τέλος του μήνα. Μπορεί να έχετε μία ψευδή αίσθηση του ελέγχου των πραγμάτων, όμως αναθεωρήστε γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι. Εξετάστε προσεκτικά τις αγορές σας που κάνετε, ενώ μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια στη δουλειά αν νομίζετε ότι χρειάζεται.

Αιγόκερως

Αυτή είναι η ώρα σας, και μία σειρά πλανητών επηρεάζουν το ζώδιό σας. Τώρα ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ο Ερμής σας δίνει μια έντονη προοπτική για το τι πρέπει να κάνετε σε αυτό το στάδιο της ζωής σας. Φέτος το σύμπαν σας καλεί να εστιάσετε σε προσωπικούς στόχους, και τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να δημιουργήσετε μια στρατηγική για το πώς να τους επιτύχετε. Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, Αιγόκερε. Ήρθε η ώρα να ορίσεις έναν ξεκάθαρο στόχο και να εμπιστευτείς ότι το Σύμπαν θα σε βοηθήσει. Επίσης, σήμερα ελέγξτε τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Χρησιμοποιήστε το πνεύμα και τη γοητεία σας για να εξασφαλίσετε ό,τι χρειάζεστε στη δουλειά σήμερα.

Υδροχόος

Είναι ο Ερμής στην εποχή του Αιγόκερου και μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε τις φιλίες που έχετε κρατήσει, με λογικό και σαφώς καθορισμένο τρόπο. Μπορεί να θεωρήσετε σημαντικό να αντιμετωπίσετε κάποια άτομα που δεν έχουν πάρει το μέρος σας.

Αυτό θα μπορούσε να είναι καλό για εσάς σε ορισμένους τομείς, αλλά μπορεί επίσης να ανακαλύψετε πράγματα που δεν θέλετε να γνωρίζετε πια. Αυτή είναι η εποχή του χρόνου που ξεκινάτε να ανεβαίνετε επίπεδο διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο, προκειμένου να δείτε πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο σε κοινωνικό επίπεδο. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε κάποιον φίλο σήμερα και μην διστάσετε να το κάνετε.

Ιχθύες

Ωριμάσατε πολύ τον τελευταίο χρόνο, και όταν ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω ανακαλύπτετε πως όχι μόνο έχετε κατακτήσει τα πράγματα που αγαπάτε να κάνετε, αλλά έχετε καταφέρει αυτό που τόσοι πολλοί προσπαθούν και δεν πετυχαίνουν: Να έχετε αυτοκυριαρχία.

Οι αλλαγές που έχετε καταφέρει στον εαυτό σας είναι εμφανείς στους γύρω σας. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα μπορείτε να προσελκύσετε θετική ενέργεια, ανθρώπους,  πράγματα και καταστάσεις. Καλλιεργήστε φιλίες με συναδέλφους και συνεργάτες. Η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος σας.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram