Τα τρία πιο άτυχα ζώδια της εβδομάδας

Δημοσιεύθηκε 20 Ιουνίου, 2022

Κάποια ζώδια είναι ενθουσιασμένα, άλλα προβληματισμένα, ενώ τα mood swings δημιουργούν προστριβές σε ορισμένες σχέσεις.

Από τις 20 έως 26 Ιουνίου 2022, γινόμαστε μάρτυρες μιας καμπής στον αστρολογικό χάρτη: η Αφροδίτη, μαζί με τον Ερμή, έχει μπει στο ζώδιο των Διδύμων, γεγονός που ανάβει πράσινο φως για το καλοκαιρινό φλερτ, ενώ στις 21 Ιουνίου έχουμε το θερινό ηλιοστάσιο, γεγονός σημαντικό σε πολλές τις θρησκείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ενέργειες και τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα έντονα και δεν συμβαδίζουν πάντα και για όλους.

Έτσι, ορισμένα ζώδια θα περάσουν μια ευχάριστη εβδομάδα γεμάτη φλερτ, θετική ενέργεια και καλές δονήσεις και κάποια άλλα θα έχουν κακή διάθεση η οποία θα αντανακλάται στη συμπεριφορά τους, δυσχεραίνοντας τις σχέσεις τους με τα κοντινά τους πρόσωπα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι πέρασαν μια περίοδο χαράς και θετικών εξελίξεων, όπου η θετική τους ενέργεια επέστρεφε σε αυτούς με ευχάριστες εξελίξεις, εκπλήξεις και εξυπηρετήσεις από άλλους. Ωστόσο, αυτό που έμοιαζε με περίοδο χάριτος φτάνει στο τέλος του και οι Αιγόκεροι γίνονται δύστροποι και δύσκολοι στη συνεννόηση.

Παρθένος

Στο ίδιο μήκος κύμματος, οι Παρθένοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν και η ευγένεια χάνεται στη μετάφραση. Το φταίξιμο δεν είναι απαραίτητα δικό τους, αφού συμπεριφέρονται όπως ακριβώς νιώθουν, αλλά η λάμψη και η εξωστρέφεια των προηγούμενων εβδομάδων μοιάζει με καράβι που ξεμακραίνει (και δεν το προλαβαίνουν).

Ιχθύες

Οι Ιχθύες θα είναι πραγματικά ανυπόφοροι για τους γύρω τους αυτή την εβδομάδα, πρωταγωνιστώντας σε παρεξηγήσεις και σκηνές ζήλειας. Όμως είναι και οι ίδιοι χαμένοι -αν τους ρωτήσουν τι σκέφτονται πιθανότατα δεν θα ξέρουν πώς να απαντήσουν. Είναι απλώς μπερδεμένοι, έρμαια της κακής ενέργειας που θα έχει για αυτούς αυτή η εβδομάδα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram